Zsozírisz Tarot mester Zsozírisz vagyok, Lelki segítő, Tarot mester. Tarot Mindannyian feladattal érkeztünk erre a világra. Különbözünk egymástól, de mégis egyek vagyunk Isten szeretetében. Útkeresők, kétkedők, hibázók, szeretetre vágyók. A Teremtő mindenkinek arra adott képességet, amit a jelen földi életében be kell teljesítenie, hogy fejlődjön, tanuljon, többé váljon. Hiszem, hogy az én dolgom, segíteni másoknak... Minden ebbe az irányba terelt, ezért kaptam az örömöket, és persze a fájdalmakat is. A szenvedéssel megélt tapasztalatokat, a véget nem érő tanulást, az egyre erősödő hittel megszerzett tudást, hogy tovább adjam azoknak, akiknek szüksége van rá. Sok évvel ezelőtt történt velem egy sorsszerű változás, ami gyökeresen átalakította az addigi létezésemet, és a mostani utamra terelt. Azóta ez az életem.

Több, mint két évtizede foglalkozom a Tarot kártya rejtélyes titkaival, sorsunk megélését segítő, spirituális tanításaival. Tarot Hiszem, tapasztalom, tudom, hogy csodálatos ereje van. Mindig számíthatunk segítő tanácsaira, ha elakadunk életünk útvesztőjében. Ha szeretnéd őszintén elmondani valakinek mi fáj, mi bánt, ha arra vágysz, hogy meghallgassanak és ne ítélkezzenek feletted... akkor keress meg. Aki eljutott odáig, hogy sprituális segítőhöz fordul, többnyire olyan élethelyzetben van, amikor egyedül nem képes dönteni. Ha valaki segít neked, azt ne tekintsd kudarcnak, hiszen ez azt jelenti, hogy nem vagy egyedül... A Tarot útmutatása által tudatosabbá válunk, ezáltal harmóniában és békében élhetünk önmagunkkal. Ha válaszokat szeretnél kapni életed sorskérdéseire, vagy olyan nehéz problémával küszködsz, amelyből egyedül nem találod a kiutat, esetleg a jövődre vagy kíváncsi, várlak szeretettel. Választhatsz a személyes sorselemzés és a telefonos lelki tanácsadás között.  → A további részletekért kattints az alábbi linkekre!

Zsozírisz Tarot
Zsozírisz TarotTarot Sorselemzés SzemélyesenZsozírisz Tarot
Zsozírisz TarotLelki Tanácsadás - Telefonos JósvonalZsozírisz Tarot
Zsozírisz TarotA Tarot Csodálatos HatalmárólZsozírisz Tarot


SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ

Zsozírisz Tarot mester Zsozírisz jóslás
BEJELENTKEZÉS - RÉSZLETES INFORMÁCIÓ
Személyes konzultációra bejelentkezés:   HÉTFŐN   13 - 16 óra között
Konzultáció időpontja:   CSÜTÖRTÖKÖN   14 - 18 óra között
50 perces konzultáció díja:   10 000 Ft.
80 perces konzultáció díja:   15 000 Ft.
A személyes konzultáció helyszíne: Budapest, 14.ker. Kövér Lajos utca
Külföldön élők esetében az elemzés skype-on is lehetséges, előzetes megbeszélés alapján.


TELEFONOS LELKI TANÁCSADÁS


Zsozírisz lelki segítő, sorselemző Tarot mester
Zsozírisz jóslás


A TAROT VÉGTELEN HATALMA


Ismerd meg önmagad, és tudni fogod sorsodat! Mert a sorsod Te vagy!
Ez a felirat fogadta az ókori Görögország jósdájában, Delphoiban az érkezőket, akik jövőjükről, sorsukról tudakozódtak. Ha megismered önmagad, tudni fogod, mi okozza bajaidat, és rátalálsz a szabadulásod útjára is. Tarot Napjaink zaklatott világában félelmek és szorongások nehezítik életünket. Rengeteg ember küszködik érzelmi, párkapcsolati, munkahelyi, egzisztenciális gondokkal. Sokan érzik úgy, hogy semmi nem sikerül az életükben, cipelik a múlt fájdalmas terheit, rettegnek a bizonytalan jövőtől. Az események tükrözik a problémákat és az elvégzendő feladatokat. Intő jelek, hogy nem jó úton járunk. Ameddig nem értjük és nem tanuljuk meg a leckét, a gondjaink velünk maradnak. A sorsunk elől való menekülés vezet legbiztosabban sorsunk beteljesedéséhez. Fontos, hogy tisztában legyünk önmagunkkal és képesek legyünk a gondolkodásunkat, szemléletünket jobbító változásra. A Tarot kártya alternatívákat jelenít meg a probléma kezelésére, de nem oldja meg helyettünk a dilemmát. Nekünk kell dönteni, melyik úton haladunk tovább. A Tarot segítségével megértjük az okokat és az összefüggéseket, tetteink várható következményeit, elősegítve ezzel a helyes választást. «Végtelenül bölcs a magyar nyelv. Azt mondja: jóslat. Jósolni. Vagyis mit csinálni? Megmondani, mi a Jó. Úgy nézni az eljövendő felé, hogy a többféle lehetőségből válaszd ki a Jót - és nem a Rosszat. A Jóslat nem Jövendölés. Nem azt mondja, hogy így lesz, mert „meg van írva” - hanem tanácsot ad: mit tégy ahhoz, hogy a jövendő Jó legyen, és ne rossz... Az igazi „Jós” nem azt mondja meg, hogy mi lesz veled, hanem azt, mit tégy, hogy jó legyen az, ami majd lesz.»   (Müller Péter)

Mindenki csak a saját sorsát bírja elviselni, a másé alatt összeesne...Horoszkópok - Jóslás - Tarot - Sorselemzés - Zsozírisz® Jósda

Szerelmi tanácsadás - Zsozírisz® sorselemző Tarot mester


Zsozírisz
EMELTDÍJAS TELEFONOS JÓSVONAL | ÁSZF |
Általános szerződési feltételek
A szolgáltatás a www.zsozirisz.hu weboldalain közzétett emelt díjas telefonszámon vehető igénybe. Az emelt díjas szolgáltatás igénybevételének díja: percenként nettó: 260 Ft. + 27% ÁFA, azaz bruttó: 330 Ft. A hívás díjának elszámolása perc alapú. A szolgáltatást igénybe vevők vállalják annak költségei kifizetését. A hívó fél adatai titkosak, személyi jogainak védelme érdekében. A 06 90 633 393 telefonszám hívható hétköznap, 10:00 - 13:00 óra között. A telefonszám csak magyarországi telefonhálózatból és Magyarországon tartózkodó hívó fél által érhető el. A szolgáltatással kapcsolatos bővebb információ: +36 (20) 982 7230 telefonszámon. A szolgáltatást a Magyar Telekom Nyrt. üzemelteti.

Zsozírisz

Várlak a Facebookon is!