Főoldal Bejelentkezés Horoszkóp Zsozírisz Jósda
Zsozírisz Jóslás Tarot « Hiába tanulunk meg beszélni, nem tudjuk kimondani, ami a lelkünket nyomja. Ha nagy nehezen mégis sikerül: a másik nem érti meg... Mikor sikerült kimondanod, ami fájt? Mikor hallgatott meg valaki? Mikor tudtál úgy beszélni, hogy nem panaszkodtál, hanem megosztottad a környezeteddel azt, ami igazán bántott? És mikor figyelt rád valaki úgy, hogy közben nem magára gondolt, hanem minden szeretetével, segítő szándékával feléd fordult? És tudta, hogy segít neked, már azzal is, hogy meghallgat? Amikor valaki figyelmesen végighallgat: könnyít rajtad... Megtörtént már veled, hogy valaki meghallgatott és csak rád figyelt? Ugye, milyen csodálatos érzés... nem ő szónokolt - hanem téged hallgatott. És jobb volt utána. Megkönnyebbültél. Felemelte a lelkedet. »   (Müller Péter) Zsozírisz Jósda Zsozírisz Jóslás « Cserélnél-e sorsot valakivel? Szeretnél gazdag lenni? A milliárdossal elcserélnéd vagyonodat, de nem a sorsodat. Szeretnél népboldogító lenni? A királlyal, vagy népvezérrel elcserélnéd hatalmadat, de nem a sorsodat. Szeretnél szent lenni? A szenttel elcserélnéd fejlettségi állapotodat, de nem a sorsodat... Mindenki csak a saját sorsát bírja elviselni; a másé alatt összeesne. »   (Weöres Sándor) Zsozírisz vagyok... lelki segítő, Tarot mester. Ha szeretnéd őszintén elmondani valakinek mi fáj, mi bánt... Ha arra vágysz, hogy meghallgassanak és ne ítélkezzenek feletted... Ha válaszokat szeretnél kapni életed sorskérdéseire vagy olyan nehéz problémával küszködsz, amelyből egyedül nem találod a kiutat, esetleg a jövődre vagy kíváncsi, várlak szeretettel. Bejelentkezés személyes találkozásra Személyes Konzultáció   Telefonos segítség Telefonos Jósvonal     Lélekemelő zene Zenés Video     Ajánlom figyelmedbe a Facebook oldalamat is, minden nap új képeket, gondolatokat teszek közzé. Útravaló a Teljesség felé... Útravaló   A többi oldalamon is várlak szeretettel, ha van kedved böngészni... Oldaltérkép
Zsozírisz Jósda

Zsozírisz Jósda
Zsozírisz
RÉSZLETES INFORMÁCIÓ - IDŐPONT EGYEZTETÉS
Telefon: 06 20 982 72 30   |   Minden nap 10 - 22 óra között
A személyes konzultáció időtartama: 1 óra  |  Ára: 10 000 Ft.
Helyszín: Budapest, XIV. kerület Zugló

Az elemzés skype-on is lehetséges, - előzetes megbeszélés után - ha nincs lehetőséged hívni az emeltdíjas telefont, vagy nem tudsz eljönni személyesen.

Zsozírisz Jósda

Zsozírisz Jósda Zsozírisz Jóslás Ez a felirat fogadta az ókori Görögország jósdájában, Delphoiban az érkezőket, akik jövőjükről, sorsukról tudakozódtak. Ha megismered önmagad, tudni fogod, mi okozza bajaidat, és tudni fogod szabadulásod útját is. Napjaink zaklatott világában félelmek és szorongások nehezítik életünket. TarotRengeteg ember küszködik érzelmi, párkapcsolati, munkahelyi, egzisztenciális gondokkal. Sokan érzik úgy, hogy semmi nem sikerül az életükben, cipelik a múlt fájdalmas terheit, rettegnek a bizonytalan jövőtől. Az események tükrözik a problémákat és az elvégzendő feladatokat. Intő jelek, hogy nem jó úton járunk. Ameddig nem értjük és nem tanuljuk meg a leckét, a gondjaink velünk maradnak. A sorsunk elől való menekülés vezet legbiztosabban sorsunk beteljesedéséhez. Fontos, hogy tisztában legyünk önmagunkkal és képesek legyünk a pozitív változásra. Aki eljutott odáig, hogy sprituális segítőhöz fordul, többnyire olyan élethelyzetben van, amikor egyedül nem képes dönteni. A Tarot útmutatása segít, hogy tudatosabbá váljunk, ezáltal harmóniában és békében éljünk önmagunkkal és környezetünkkel. A kártya alternatívákat jelenít meg a probléma kezelésére, de nem oldja meg helyettünk. Nekünk kell dönteni. A Tarot segítségével megértjük az okokat és az összefüggéseket, tetteink várható következményeit, elősegítve ezzel a helyes választást. « Végtelenül bölcs a magyar nyelv. Azt mondja: jóslat. Jósolni. Vagyis mit csinálni? Megmondani, mi a Jó. Úgy nézni az eljövendő felé, hogy a többféle lehetőségből válaszd ki a Jót - és nem a Rosszat. A Jóslat nem Jövendölés. Nem azt mondja, hogy így lesz, mert « meg van írva » - hanem tanácsot ad: mit tégy ahhoz, hogy a jövendő Jó legyen, és ne rossz... Az igazi « Jós » nem azt mondja meg, hogy mi lesz veled, hanem azt, mit tégy, hogy jó legyen az, ami majd lesz. »   (Müller Péter)

                                  Oldal tetejére!                                   Zsozírisz Jósda
Zsozírisz Jósda

Zsozírisz Jósda
Zsozírisz

EMELTDÍJAS TELEFONOS LELKI TANÁCSADÁS | ÁSZF | Általános szerződési feltételek
A szolgáltatás a www.zsozirisz.hu weboldalain közzétett emelt díjas telefonszámon vehető igénybe.
Az emelt díjas szolgáltatás igénybevételének díja: percenként nettó: 260 Ft. + 27% ÁFA, azaz bruttó: 330 Ft.
A hívás díjának elszámolása perc alapú. A szolgáltatást igénybe vevők vállalják annak költségei kifizetését.
A hívó fél adatai titkosak, személyi jogainak védelme érdekében.
A 06 90 633 393 telefonszám hívható minden nap, 10:00 - 22:00 óra között.
A telefonszám csak magyarországi telefonhálózatból és Magyarországon tartózkodó hívó fél által érhető el.
A szolgáltatással kapcsolatos bővebb információ: +36 (20) 982 7230 telefonszámon.
A szolgáltatást a Magyar Telekom Nyrt. üzemelteti.

                                  Oldal tetejére!                                   Zsozírisz Jósda

Tarot

Zsozírisz Jósda


A csend hangjai - a lélek hangjai...

                                  Oldal tetejére!                                  
Tarot
 
szerelmi jóslás - tarot kártyával
Zsozírisz Jósda
Napi Útmutatás - tarot kártyából
horoszkóp


Tarot
Útravaló

Ha arra törekszel, hogy az örök mértéket kövesd: ne botránkozz azokon, kik nem erre igyekeznek, hanem törekvéseik ingadozva ágaznak a sokféle véges és változó mérték között.
Ne azt nézd, hogy mijük nincsen, hanem hogy mijük van.
Tarot Mert még a legnyomorultabbnak is van olyan lelki kincse, mely belőled hiányzik. Kifogásolni, fölényeskedni bárki tud. Tanulj meg mindenkitől tanulni. (Weöres Sándor)
Tarot

Jóslás    Sorselemzés    Horoszkópok    Tarot kártya    Zsozírisz Jósda

Jóslás    Sorselemzés    Horoszkópok    Tarot kártya    Zsozírisz Jósda                                  Oldal tetejére!                                   Zsozírisz Jósda

Szerelmi jóslat jóslás Galéria jóslás A Tarot tanácsa
Jósda Horoszkóp  Szeretetküldő Főoldal
Copyright © Zsozírisz.hu 2005-2017
Kapcsolat: E-mail
A Zsozírisz név védjegyoltalom alatt áll!
Minden jog fenntartva!
Tulajdonos: Zsiborás Zsuzsa
Telefon: 06 20 982 7230
Adószám: 76712713-1-42
Nyilvántartási szám: 25276292