Napi horoszkóp   Heti horoszkóp   Havi horoszkóp   Zsozírisz Jósda

zsozírisz.hu - főoldal horoszkóp jósda kezdőlap horoszkóp horoszkópok    horoszkóp sorselemzés horoszkóp szeretetküldő horoszkóp képeslapküldő
Mai tanítás A nap gondolata Mai szerelmes idézet Évforduló - Névnap Zsozírisz - kapcsolat
Horoszkópok
KOS
horoszkópok
BIKA
horoszkópok
IKREK
horoszkópok
RÁK
horoszkópok
OROSZLÁN
horoszkópok
SZŰZ
horoszkópok
03.21 - 04.20 04.21 - 05.20 05.21 - 06.21 06.22 - 07.22 07.23 - 08.23 08.24 - 09.23
           
MÉRLEG
horoszkópok
SKORPIÓ
horoszkópok
NYILAS
horoszkópok
BAK
horoszkópok
VÍZÖNTŐ
horoszkópok
HALAK
horoszkópok
09.24 - 10.23 10.24 - 11.22 11.23 - 12.21 12.22 - 01.20 01.21 - 02.20 02.21 - 03.20
horoszkópok


KosKOS     Eseménydús, váratlan fordulatokban bővelkedő év vár rád. Kiszámíthatatlan, meglepő dolgok bekövetkeztére kell felkészülnöd az életed szinte minden területén. Ezek az események és felismerések rákényszerítenek arra, hogy felvedd a harcot eddigi téves magatartásoddal és rossz szokásaiddal, melyek megakadályozhatnak abban, hogy elköteleződj új utad iránt. Ha képes vagy megőrizni a stabilitásodat és a belső erődet helyes irányba összpontosítod, akkor ezek a feszültségek és stresszes helyzetek nagy áttörést eredményezhetnek és meghozhatják számodra a biztonságot és harmóniát, amire már oly régóta vágysz. Új lehetőségek, új célok és tervek, melyek teljesen más irányt szabhatnak az eddig megszokott életviteledben és gondolkodásodban. Megszabadulsz a régi viselkedésmintáktól és berögzült rossz szokásaidtól, hogy teret engedj az új értékrendnek, ami alapjaiban változtatja meg és gyökeresen átformálja a szemléletedet. Ha másokat is bevonsz a fejlődési folyamatodba, erősebb leszel, és ha elfogadod, hogy nem csinálhatsz mindig mindent egyedül, az életed is könnyebb lesz. Az elkövetkező időszakban sokkal többet foglalkozol a belső értékekkel, mint a felszínes, pillanatnyi örömökkel. Nagy változások fogják alakítani életedet, olyan események bekövetkezésére számíthatsz, amelyek felszínre hozzák az eddig magadba fojtott feszültségeket és megoldatlan problémákat, ezáltal megszabadulhatsz az álmaid megvalósulásának útjában álló akadályoktól. Bár ez nem lesz fájdalommentes, de csak az elmúlt időszak eseményeinek megértésével és tisztázásával tudsz új fejezetet nyitni. Rá fogsz döbbenni arra, hogy a sorsod irányítását nem adhatod mások kezébe, nem engedheted tovább, hogy manipuláljanak és kihasználjanak. Foglalkozz többet a lelkeddel, az érzelmeiddel, motivációiddal, ismerd meg önmagad. Ebben az évben sokszor átélheted a "megvilágosodás" pillanatait, olyan megrázó élményekben lehet részed, melyek ráébresztenek arra, hogy életedet nem folytathatod tovább a régi módon. Ehhez szükséged lesz belső alázatra és az egód visszaszorítására, hogy tovább tudj lépni a fejlődésedben, megértsd a tetteid mozgatórugóit, és nem utolsósorban: meg kell tanulnod felelősséget vállalni a tetteidért és szavaidért. Erős lesz benned a vágy, hogy elköteleződj valaki mellett, ideje végre komolyan venni a szerelmi életedet, és ne feledd, egyedül téged terhel a felelősség a magatartásodért. Ne tégy olyant másokkal, amit magadnak sem kívánnál. Járd végre a saját utadat szakmád, hivatásod és a szerelmi életed területein egyaránt. A hosszú várakozás ideje lejárt, ragadd meg a lehetőségeket és indulj magabiztosan az új területek felfedezésére.

Az év feladata: Kerüld a kapkodást és az elhamarkodott, szélsőséges döntéseket. Engedd meg másoknak, hogy megtanítsanak arra, amit meg kell tanulnod, bár ettől eleinte korlátozva érezheted magad, de végül ez segíthet hozzá álmaid megvalósításához.

Az év idézete: A személyiség az élet során a nehéz vagy teljesen megmagyarázhatatlan csírákból fejlődik, és csak tetteink fényében lesz nyilvánvaló, kik vagyunk. (C.G. Jung)

                                                Jóslás, sorselemzés, lelki tanácsadás - Zsozírisz Jósda

                                                                              ▲ Vissza a lap tetejére ▲

horoszkópok

BikaBIKA     Ebben az évben el kell engedned életedből azokat a dolgokat, amiknek lejárt az ideje. Minél inkább ragaszkodsz a régihez, annál inkább kényszerítenek a körülmények a változtatásra. A megoldatlan, nyugtalanító problémáidat ideje lesz - akár drasztikusan is - megoldani, lezárni, és irányt módosítani az életed számos területén. A változás lehet kellemetlen, akár fájdalmas is, de cserébe olyan új lehetőségek nyílnak meg előtted, melyeknek létezéséről nem is álmodtál. A kreatív gondolkodás és magatartás elengedhetetlen ebben az évben, az egy helyben topogás nem járható út többé. Az anyagi és érzelmi biztonságodat csak úgy teremtheted meg, ha elfogadod a jövő kínálta ígéretes lehetőségeket és nem ragaszkodsz a múlt árnyaihoz. A nagy változások türelmet és alapos tervezést igényelnek, ezért lassú lépésekben haladj, ne hagyd, hogy izgatottságod meggondolatlanságra ragadtasson. Szerelem szempontjából ez az év feszültséget és radikális változásokat követelő problémákat hoz a felszínre. A kapcsolatod megtartásához nagyfokú elkötelezettségre és céltudatosságra lesz szükséged. Ha egyedülálló vagy, akkor kételyekkel, bizonytalan helyzetekkel találhatod szembe magad. Át kell gondolnod a közelmúlt eseményeit és új megvilágításba helyezni a párodhoz fűződő viszonyodat. Ha nagyon elkeserednél, gondolj arra, hogy a gödörből már csak felfelé vezethet az út. Próbáld megbocsátani és elfelejteni a sérelmeidet, hogy helyre álljon a lelki békéd. Másokat hibáztatni nincs értelme, inkább megoldásokat keress bűnbakok helyett, így elkerülheted az újabb csalódást. Tisztáznod kell az érzéseidet, ha fel akarod újítani a régi kapcsolatodat. A pénzügyi helyzeted kissé rapszodikusan alakulhat, - egyszer lent, másszor fent - ezért légy megfontolt és takarékos. A munkában sokat segíthet, ha olyan megbízható társsal dolgozol, akivel közösen, igazságosan osztjátok meg a terheket és a javakat is. Ebben az évben nagy lehetőségeket kaphatsz életed gyökeres átalakítására, ha képes leszel leküzdeni a változásokkal szembeni ellenállásodat. Ha nyitott szívvel fogadod a meglepetéseket, megtalálhatod a boldogságot.

Az év feladata: Az út fontosabb, mint a cél. Légy kitartó, mértékletes, kerüld a szélsőséges megnyilvánulásokat. Próbáld megteremteni az értelem és a szív összhangját. Lassan járj, tovább érsz...

Az év idézete: Egy pillanat türelem sok bajtól őriz meg, egy pillanatnyi türelmetlenség egy egész életet tehet tönkre.
(kínai közmondás)

                                                Jóslás, sorselemzés, lelki tanácsadás - Zsozírisz Jósda

                                                                              ▲ Vissza a lap tetejére ▲

horoszkópok

IkrekIKREK     Ebben az évben kissé visszafogottabb lehetsz a szokásosnál. Talán jobban eltöprengsz az életeden, érzéseiden, vágyaidon, sikerülhet alaposan mélyre ásnod ezekben a témákban. Gyakran érezheted magad reményvesztettnek, új célok, lehetőségek után kutatnál, ha nem lennél olyan gyakran a mélyponton. Szerencsére ezek csak átmeneti állapotok és hangulatok, egyébként minden lehetőség adott lesz számodra, hogy összeszedd magad és új irányt szabj az életednek. A kommunikációnak fontos szerepe lesz a változásban. Oszd meg a gondolataidat és problémáidat egy közeli baráttal, aki segíthet neked abban, hogy növeld a magabiztosságodat és céltudatos életet élj, ahelyett, hogy ide-oda hánykolódnál. Ha sikerül lebontani a korlátaidat, akkor semmilyen hátráltató erő nem foghat vissza abban, hogy valóra váltsd az álmaidat, bármilyen elérhetetlennek tűnt is eddig. A sikert azonban nem adják ingyen, keményen meg kell dolgoznod érte. A boldogságot elérheted, ha a realitások talaján maradsz és betartod a játékszabályokat. A felületes kapcsolatokat érdemes most elkerülni, ideje megtanulnod, hogy a hosszan tartó szerelemért neked is tenned kell valamit. A feszültségeidet és ingerültségedet ne másokon próbáld levezetni, ezzel nemcsak a kapcsolataidnak ártasz, hanem magadnak is. Vállald a felelősséget a tetteidért és szavaidért, merd megmutatni a valódi énedet és érzéseidet. A legnagyobb erő néha éppen a gyengeségben rejlik. Jobb a dolgokat el sem követni, mint utólag bánkódni a történteken. Anyagi helyzeted nem igazán stabil, ha nem leszel megfontoltabb a költekezésben, tovább romolhat. Azért ne aggódj túlságosan, felülkerekedhetsz a problémákon, ha képes vagy a változásra.

Az év feladata: Ha több figyelmet tudsz fordítani a saját érzelmeidre, olyan rejtett kincsekre bukkanhatsz, amelyek gazdagítják a lelkedet és segítenek abban, hogy megismerd önmagad.

Az év idézete: Az életben először járni és beszélni tanulunk meg. Később tanulunk meg csendesen ülni és nem beszélni. (Marcel Pagnol)

                                                Jóslás, sorselemzés, lelki tanácsadás - Zsozírisz Jósda

                                                                              ▲ Vissza a lap tetejére ▲

horoszkópok

RákRÁK     Az idei év várhatóan sorsfordító lesz számodra. Valószínűleg a hivatásod, munkád, egzisztenciád, magánéleted terén számíthatsz gyökeres változásra. Meglehetősen ellentétes impulzusok érnek, hol magabiztossá válsz, - akár felelőtlen lépésekre is ragadtatod magad - hol meg önbizalomhiánnyal küzdesz és képtelen leszel döntéseket hozni. Merj nagyokat álmodni, de azért igyekezz jól körvonalazott célokat kitűzni, és a megvalósításban vedd figyelembe a realitásokat is. Értékeld át a viszonyaidat azokkal az emberekkel, akik többet vesznek el tőled, mint amennyit adnak. Távolítsd el a fölöslegessé vált kapcsolataidat az életedből. Az átmeneti egyedüllét még mindig jobb, mint megfelelni egy önző vagy tisztességtelen ember elvárásainak. Az idő megérett a nagy változásokra, ne ragaszkodj mindenáron az idejétmúlt dolgokhoz. A tisztelet és megbecsülés neked is kijár, ne engedd, hogy tisztességtelen eszközökkel manipuláljanak. Igyekezz őszintébbé és nyitottabbá válni, tanuld meg, hogy az önkontroll fontos, de sokat nyerhetsz azáltal is, ha az esendőségedet megmutatod. Ne félj a visszautasítástól, és attól, hogy nevetségessé válsz, ha nyíltan kimutatod az érzéseidet. Ettől csak erősödhetsz lelkileg. A meglévő kapcsolatod egyre bonyolultabbá és izgalmasabbá válhat, főleg, ha felbukkan életedben egy régi szerelmed. Ha még nincs társad, akkor remek kilátásaid vannak egy új szerelem kibontakozására. A magánéletedben és a munkádban felismered a vágyaidat és céljaidat, ezáltal világossá válik a megvalósuláshoz vezető út is. Anyagi téren kisebb átmeneti nehézség után, szorgalmad és kreativitásod révén megnövelheted a bevételeidet. Családi problémák esetén próbáld megőrizni a hidegvéredet és tárgyilagosan kommunikálni a hozzátartozóiddal. Ebben az évben remek alkalmak adódnak, hogy utazás és tanulás révén bővítsd az ismereteidet. Harcolj a céljaidért, ne törjenek le az átmeneti kudarcok, a legyőzött akadályok és nehézségek által erősebbé és magabiztosabbá válhatsz.

Az év feladata: Vedd át az ellenőrzést a saját életed felett. Ne hagyd, hogy mások mondják meg neked, mit kell tenned azért, hogy boldog légy.

Az év idézete: Bármit is állít a filozófia, az érzésednek higgy! Az soha nem csap be. (Friedrich von Sallet)

                                                Jóslás, sorselemzés, lelki tanácsadás - Zsozírisz Jósda

                                                                              ▲ Vissza a lap tetejére ▲

horoszkópok

OroszlánOROSZLÁN     Ebben az évben a jó és a rossz időszakok váltakozását tapasztalhatod meg. Előre nem látható események és váratlan fordulatok miatt többször is kénytelen leszel változtatni a terveiden és szándékaidon. Ugyanakkor esélyt kapsz arra, hogy rendbe tedd a pénzügyeidet és az érzelmi életedet. Kénytelen leszel néhány dolgot átértékelni és új nézőpontot kialakítani. Okosan kell beosztani az idődet, vigyázz arra, hogy ne forgácsold szét az energiádat haszontalan és értelmetlen tevékenységekre. Fontos, hogy hangsúlyt fektess az anyagiakra és a megfelelő kommunikációra, ezáltal elkerülheted az esetleges veszteségeket és növelheted a biztonságodat egzisztenciális és kapcsolati téren egyaránt. Konkrét változásokat kell hoznod az életedbe, ideje a tettek mezejére lépni, ha hatékony és sikeres akarsz lenni. Ebben az évben sokat foglalkozol érzelmi kérdésekkel is, gyakran kerülsz romantikus, nosztalgikus hangulatba. Nincs kizárva, hogy egy rég elfeledett szerelem lobban lángra ismét. Esélyt kaphatsz arra, hogy felülvizsgálj és megoldj néhány olyan párkapcsolati problémát, melyet eddig még nem tudtál feldolgozni és helyretenni magadban. Most megmutathatod az erődet és az érzelmi intelligenciádat, mivel olyan akadályozó, gátló tényezőkkel szembesülhetsz a magánéletedben, ahol nagy szükséged lesz a problémamegoldó képességedre, nem utolsósorban pedig a szívedre és az eszedre. Őrizd meg a nyugalmadat, ne reagáld túl a dolgokat, bármilyen felkavaró és váratlan szituációval is találod szembe magad. Empátia, józanság, megfontoltság - ezekre ügyelj. Ha nem akarsz tudomást venni valamiről, attól az még létezik. Ne söpörd a szőnyeg alá a megoldatlan problémáidat, jelentősen csökkentheted a feszültséget és a frusztrációt - ami egyre gyakrabban eluralkodik rajtad - ha nem vársz a szükséges döntések és változtatások meghozatalával, hanem idejében a tettek mezejére lépsz. Próbáld magad mellé állítani a családtagjaidat, a segítségükkel könnyebben kievickélhetsz a bajból. Bár nagy benned a vágy, hogy elutazz valahova, nagyon messzire, jobban teszed, ha közel maradsz az otthonodhoz, és eleget teszel a családi és munkahelyi kötelezettségeidnek. Minden nehézség és probléma ellenére ez az esztendő nagy lehetőségeket tartogat számodra. Fontos döntésekben azonban tanácsos kikérni hozzád közel állók véleményét.

Az év feladata: Ne kergess lehetetlen álmokat, és csak annyit várj el másoktól, amennyit magad is képes vagy adni. Bánj körültekintően az ígéretekkel, amiket másoknak vagy éppen magadnak teszel.

Az év idézete: Mások legyőzéséhez erő kell, de önmagunk legyőzéséhez belső erősség. (Lao-Ce)

                                                Jóslás, sorselemzés, lelki tanácsadás - Zsozírisz Jósda

                                                                              ▲ Vissza a lap tetejére ▲

horoszkópok

SzűzSZŰZ     Az elkövetkező időszakban leginkább arra lesz szükséged, hogy felülvizsgáld az eddigi értékrendedet, pénzügyeidet és a magánéletedet. Gyakran eshetsz kísértésbe a több kereset lehetőségétől, vagy hogy kockáztasd a biztonságodat a nem igazán megfontolt döntéseiddel. Több energiát kell fektetned abba, hogy legyőzd a gyakran rád törő önbizalomhiányt és bizonytalanság érzését, ebben sokat segíthet, ha megpróbálsz bátrabban kommunikálni a környezeteddel és legyőzöd a félénkségedet. Állj ki önmagadért és az igazadért. Ha többet foglalkozol a saját életeddel, érdekesebbé válhatsz mások számára is. Emberi kapcsolataidban gyakran kerülhetsz krízishelyzetbe, jobban tennéd, ha együttműködnél a környezeteddel, ahelyett, hogy görcsösen ellenállsz a szükséges változásoknak. Tanulj meg kompromisszumot kötni a magad és mások érdekében is. Adódhatnak komplikációk szerelmi ügyekben is, melyek arra késztetnek, hogy újragondold a kapcsolatod jelenét és jövőjét. Lehet, hogy át kell fogalmaznod néhány dolgot annak érdekében, hogy partneredhez fűződő viszonyod harmonikusabb és zökkenőmentesebb legyen. Az sem ártana, ha szembenéznél a valódi vágyaiddal és igényeiddel, ahelyett, hogy elfojtod őket. Ideje a szerelemmel kapcsolatos tapasztalataidban egy magasabb szintre lépni. Ennek két módja lehetséges: vagy találsz egy új társat, akivel átélheted azt a csodát, amire oly nagyon vágysz, vagy pedig a jelenlegi partnereddel frissíted fel a lassan kihunyni készülő vágyakat... Ne várd, hogy a sült galamb a szádba repüljön, neked is tenned kell azért, hogy végre megtaláld azt, amit annyira keresel. A fantáziálgatások helyett ideje a tettek mezejére lépni. A munkádban törekedj arra, hogy jobban gazdálkodj az időddel és energiáddal. Nem kell mindent egyedül csinálnod, oszd meg másokkal a feladatokat, ezzel a népszerűségedet is növelheted. A pénzügyeiddel bánj óvatosan, számíthatsz váratlan kiadásokra, amelyek átmenetileg felboríthatják a költségvetésedet.

Az év feladata: A legnagyobb győzelem: önmagunk legyőzése. El kell engedned azokat a dolgokat, amelyek hátráltatnak a fejlődésedben. Ami a múltban működött, nem biztos, hogy a jelenben is hatékony.

Az év idézete: Nagyon fontos a testet a lélekkel, és a lelket a testtel gyógyítani. (Oscar Wilde)

                                                Jóslás, sorselemzés, lelki tanácsadás - Zsozírisz Jósda

                                                                              ▲ Vissza a lap tetejére ▲

horoszkópok

MérlegMÉRLEG     Nagy szükséged lesz a diplomáciai érzékedre, mivel komoly kihívásoknak nézel elébe. Igyekezz a régi ügyeidet lezárni és megoldani, hogy az előtted álló új lehetőségekre koncentrálhass. Alapvető változásokra számíthatsz az életed számos területén, ha jó úton haladsz, akkor végre megkaphatod a megérdemelt jutalmadat. Ugyanakkor szembesülnöd kell az elkövetett hibáiddal és téves döntéseid következményeivel is. Ne vesztegesd az idődet önsajnálatra, helyette inkább tervezd meg, hogyan küzdheted le a nehézségeket. Az eredményt lemérheted abban, hogy bizonyos területeken sikerélmények, máshol esetleg csalódások várnak rád. Nem biztos, hogy mindig olyan gyors tempóban tudsz haladni, ahogyan szeretnél, de gondolj arra, hogy az alapos munkához idő kell. Ne akarj mindent egyszerre elvégezni, állíts fel fontossági sorrendet, és hagyj fel a lényegtelen tevékenységeiddel. A nem működő kapcsolataidat ideje lezárni, hogy helyet készíts az új lehetőségeknek. A döntés nem lesz könnyű. Vedd figyelembe mások vágyait is, és engedd el azt, aki menni akar. Ahhoz, hogy az álmaidat megvalósítsd, le kell győznöd saját korlátaidat. Egzisztenciális, karrierbeli sikereid attól függenek, hogy milyenek a munkakapcsolataid. Igyekezz jó viszonyt kialakítani kollégáiddal. Ugyanakkor légy óvatos bizonyos emberekkel a közvetlen környezetedben, hogy elkerülhesd a felelőtlen döntéseik esetlegesen rád háruló következményeit. Nem mind arany, ami fénylik. Azokat a lehetőségeket, amelyek azonnali, teljes sikert ígérnek, kezeld fenntartással. Minden figyelmedre és koncentrációdra szükséged lesz ahhoz, hogy pénzügyeid terén elérhesd céljaidat. Idén sokat kell tanulnod önmagadról és a másokhoz fűződő viszonyaidról. A dolgok megértése és tisztázása elengedhetetlenül szükséges ahhoz, hogy előrébb juthass a lelki fejlődésedben. Engedj teret a szabadságvágyad megélésének, de törekedj arra, hogy fegyelmezetten szervezd az életedet.

Az év feladata: A siker azon múlik, hogy mennyire vagy képes hosszú távú céljaidra koncentrálni a pillanatnyi sikerek kergetése helyett.

Az év idézete: Aki megtalálja önmagát, az megtalálja a másikat, a társát is, és a világ nyitva áll előtte. Aki azonban elveszíti önmagát, az másokat is elveszít. Nem marad más neki, mint a világ keserű pohara. (Anonym)

                                                Jóslás, sorselemzés, lelki tanácsadás - Zsozírisz Jósda

                                                                              ▲ Vissza a lap tetejére ▲

horoszkópok

SkorpióSKORPIÓ     Nagy változások vannak készülőben az idei esztendőben. Bár még nem állsz teljesen készen a nagy lépések megtételére, már gyűjtöd az információkat, hogy felkészülhess a nagy átalakulásra, ha elérkezik a megfelelő pillanat. Ez az időszak alkalmas lesz arra, hogy kiirtsd magadból az irreális fantáziálgatásokat és megalapozatlan reményeket. Ehelyett lehetőséged nyílik arra, hogy kitágítsd a látókörödet és megpillantsd az életedben feltáruló új lehetőségeket. Igyekezz megőrizni az objektivitásodat és próbálj egyértelműen - mellőzve a ködösítéseket - kommunikálni a környezeteddel. Tanulj, képezd magad, hogy megértsd az életedben végbemenő változások összefüggéseit, ezáltal elhagyhasd az idejétmúlt dolgokat, hogy helyet teremthess az újnak. Kezeld kiemelt figyelemmel, hogy kikkel barátkozol, mert a rosszul megválasztott tanácsadók szűk látókörűsége megakadályozhat abban, hogy megtapasztald azt az igazságot, amelyre szükséged lenne ahhoz, hogy továbblépj arról a holtpontról, ahova mások manipulációja és a téves önértékelésed vezetett. Hallgass a szívedre és az intuíciódra, de jól gondold meg, kinek feded fel a valódi érzéseidet és motivációidat. Szívügyekben nagy áttörés várható, ha nem csak kapni akarsz, de képes leszel adni is. Ne bánkódj azon, ami elmúlt, ha képes vagy a változásra, újra átélheted a mindent megváltoztató és felkavaró, őszinte, igaz szerelmet. Keresd az új kihívásokat és feladatokat a munkádban is, ha képes vagy vállalni a kockázatot és az önállósodás útjára lépni, minden elképzelésedet felülmúló elismerés és megelégedettség várhat rád. Ne vállald túl magad, teremtsd meg a helyes egyensúlyt a munka és a magánéleted között. Kerüld a szélsőséges megoldásokat, keress megbízható szövetségest a terveid megvalósításához. Anyagi helyzeted stabilizálódhat, ha a megfelelő partner mellett teszed le a voksodat. Légy rugalmasabb a környezeteddel, igyekezz megszabadulni a túlzott kritizálási és kontrollálási hajlamaidtól. Másnak is lehet igaza, nemcsak neked. Gyakran érezheted úgy, hogy kicsúszik a talaj a lábad alól, átmenetileg elveszítheted a hitedet és a reményeidet, még az is előfordulhat, hogy kétségbe vonod életed értelmét. De ne keseredj el, a nehézségek csak erősebbé tesznek, nemesítenek és felkészítenek egy magasabb szintű életciklusra, amelyben végre megtalálhatod azt, amit oly régóta keresel.

Az év feladata: Ne félj kimutatni a gyengeséged, vállald fel önmagad és az érzéseidet. Az alázat és az őszinteség új távlatokat nyithat meg előtted. Tanulj meg bocsánatot kérni és felelősséget vállalni a tetteidért.

Az év idézete: Önmagunkat legyőzni a legszebb győzelem. (Friedrich von Logau)

                                                Jóslás, sorselemzés, lelki tanácsadás - Zsozírisz Jósda

                                                                              ▲ Vissza a lap tetejére ▲

horoszkópok

NyilasNYILAS     Az idei éved bővelkedik izgalmas meglepetésekben és váratlan fordulatokban. Új távlatok nyílhatnak meg előtted, elhárulhatnak azok az akadályok, melyek eddig gátoltak abban, hogy a terveidet megvalósítsd. Személyiséged is alapos változás előtt áll, sok mindent át fogsz értékelni és más szemmel nézel bizonyos dolgokra, mint eddig. A magánszférádban és a családi életedet illető kérdésekben fontos döntéseket kell meghoznod. Előfordulhat, hogy feszültség támad a szakmai feladataid és a családoddal kapcsolatos céljaid között. Próbálj meg kompromisszumot kötni és megteremteni a helyes egyensúlyt a magánéleted és a hivatásod között. Bár nagy lelkesedéssel tervezgeted a jövőt, azért nem árt odafigyelni a jelen sürgető feladataira is. Az álmodozások helyett maradj a realitások talaján, mert nagyon keményen meg kell dolgoznod, hogy elérd, amit akarsz. A korábban tett ígéreteid betartására fordíts nagyobb figyelmet, érvényes ez magán- és munkával kapcsolatos dolgokra egyaránt. A szerelemben változatos időszakra számíthatsz, egyszer fent, máskor lent... A pénzügyeidben készülj fel nem várt kiadásokra, légy megfontolt és tartalékolj a nehezebb időszakokra. Sok munka vár rád ebben az évben, ne kergess hiú ábrándokat egy távoli, nagy utazásról, mindezt megélheted önmagadon belül is, ha figyeled és megérted a belső jelzéseidet és hangjaidat. A spirituális éned fejlődésével elérheted a kreativitásod csúcsát és képes lehetsz a legtöbbet és legjobbat kihozni magadból.

Az év feladata: Tanulj, képezd magad légy befogadó az új ismeretek iránt, éld át tudatosan a jelent, és a megszerzett tapasztalataid birtokában építsd újra a jövőről alkotott elképzeléseidet.

Az év idézete: Mielőtt hozzáfogsz, hogy megjavítsd a világot, háromszor járd körbe saját házadat. (kínai közmondás)

                                                Jóslás, sorselemzés, lelki tanácsadás - Zsozírisz Jósda

                                                                              ▲ Vissza a lap tetejére ▲

horoszkópok

BakBAK     Ez a drámai változások éve. Életed szinte valamennyi területén érdemes hosszú távú terveket készítened, de maradj rugalmas, hogy változtatni tudj, ha a körülmények úgy kívánják. Sikered azon múlik, mennyire vagy képes megérteni másokat, és mennyire tudod kordában tartani ambícióidat és manipulálási kényszeredet. Elképzeléseid megvalósítása hol akadályokba ütközik, vagy éppen bebizonyosodik, hogy megalapozott és valóra váltható. Folyamatosan mérlegelned kell, mennyire intenzívek, illetve reálisak a vágyaid, és mekkora árat kell fizetned a beteljesülésükért. Te döntöd el, megéri-e vagy sem. Előfordulhat, hogy értékrended és kompetenciád megkérdőjelezésre kerül. Könnyen esel abba a hibába, hogy ellenőrzést akarsz gyakorolni mások élete felett. Ne tedd. Elég dolgod van önmagaddal szemben is, inkább azzal foglalkozz. Vannak olyan események, amelyeket még te sem tudsz befolyásolni, bármennyire is igyekszel. Ne bonyolódj hatalmi harcokba, erőszakkal nem nyerhetsz. Újra kell értékelned az érzelmekhez való viszonyodat is. Nem szerencsés anyagi megfontolásból vagy bármilyen más érdekből elköteleződni, mert ez hosszú távon számtalan probléma forrása lehet. Ebben a témában gyökeres szemléletbeli irányváltásra lenne szükséged. Próbáld harmonikusabbá tenni a családi életedet, ennek érdekében egyértelműnek és kompromisszum késznek kell lenned. Remek alkalmak adódhatnak az év során, hogy utazás és tanulás révén bővítsd az ismereteidet, ezáltal új távlatok nyílhatnak meg előtted, és felfedezhetsz olyan spirituális mélységeket, melyekre eddig nem volt rálátásod. A nagy remények és a mély kétségbeesés közti szélsőséges ingadozást úgy kerülheted el, ha megérted a motivációidat és ennek tükrében megpróbálod helyes irányba terelni az életedet. Beszélj az álmaidról és vágyaidról azokkal, akikben megbízol, engedd, hogy segítsenek megtalálni a helyes utat a megvalósításukhoz.

Az év feladata: Szabadulj meg felesleges terveidtől és destruktív énképedtől, hogy a magasabb tudatossági szintek helyet kapjanak életedben. Fedezd fel és használd eddigi kiaknázatlan képességeidet és tartalékaidat, de ügyelj arra, hogy ne értékeld túl magad sem fizikai, sem szellemi szinten.

Az év idézete: Az öregség tragédiája nem az, hogy az ember öreg, hanem az, hogy már nem fiatal. (Oscar Wilde)

                                                Jóslás, sorselemzés, lelki tanácsadás - Zsozírisz Jósda

                                                                              ▲ Vissza a lap tetejére ▲

horoszkópok

VízöntőVÍZÖNTŐ     Ebben az évben lehetőséget kapsz arra, hogy áttörd azokat a korlátokat, amelyek eddig akadályozták a fejlődésedet. A múltad és a jövőd közti küzdelem fordulóponthoz érkezik. Megéled a mélységeket és magasságokat, nem úszhatod meg azokat a változásokat, melyeket ez idáig halogattál. Megnő benned az igazság felismerésének igénye, azonban a tényekkel való szembesülés fájdalmat is okozhat. Valószínűleg szabadulnál már azokból a kötődésekből, melyeket a múltban te magad építettél fel. Az önbizalmad, érzelmeid terén hullámvölgyeket élhetsz át. Valaminek alapjaiban meg kell változnia benned és körülötted, hogy újra megtaláld a békét és harmóniát. Egy hosszú folyamat kiteljesedéseként azért küzdesz, hogy elengedd az idejétmúlt mintákat, helyet teremtve ezzel egy egészen új jövőképnek. Eddig bezárt ajtók nyílnak meg előtted, a legnagyobb kihívás a fokozatos spirituális átalakulás és fejlődés lesz számodra. Az egyszerű gyakorlati célok és megoldások helyett most alapvetően az a feladatod, hogy a lelked mélyén rejtőző valódi vágyaidat és igényeidet beépítsd a mindennapi életedbe. A problémáidra a válaszokat a szívedben találod. Gyakran lehetsz türelmetlen és elégedetlen, a biztonságérzeted alapjaiban rendülhet meg. Ideje megszabadulnod az elfojtott érzéseidtől és téveszméidtől a szerelmeddel kapcsolatban. Lásd, amit látnod kell, tudd, amit tudnod kell, hogy tovább léphess a jelenlegi a szintről. Gondold újra, mi a célod a kapcsolatoddal, és a megvalósítás érdekében tedd meg a szükséges lépéseket. A változások a munkádat is érinteni fogják, meglesz a szükséges energiád, hogy sikeres légy, de gyakran találhatod szembe magad ellenállással és akadályokkal, leginkább valamelyik kollégád részéről. Minden gátló tényező ellenére sikerül úrrá lenned a kaotikus helyzeteken, köszönhetően a pozitív hozzáállásodnak és a kiváló kompromisszum készségednek. Pénzügyekben a szerencse a te oldaladon áll, kitartó munkád elnyeri méltó jutalmát. Ebben az évben ne próbáld elkerülni azokat a dolgokat és eseményeket - sem a magánéletedben, sem a munkád területén - amelyek elkerülhetetlenek. Koncentrálj inkább arra az örömre, amit az akadályok leküzdésekor fogsz érezni, amikor életed új irányba indul el.

Az év feladata: Meg kell tanulnod, hogy nem teheted mindig azt, amit akarsz, tekintettel kell lenned másokra is. A lelki fejlődésed iránti igényedet próbáld összeegyeztetni a mindennapi életed nyomasztó problémáinak megoldásával. És végül, de nem utolsósorban: Ne hagyd magad elbizonytalanítani egyesek rosszindulatú kritikái miatt, higgy és bízz önmagadban! Erősebb vagy, mint azt valaha is gondoltad volna.

Az év idézete: Ezer és ezer folyó ömlik a tengerbe, de az mégsem lesz tele soha - az ember is arannyá változtathatja a követ, szíve mégsem lesz elégedett soha. (kínai közmondás)

                                                Jóslás, sorselemzés, lelki tanácsadás - Zsozírisz Jósda

                                                                              ▲ Vissza a lap tetejére ▲

horoszkópok

HalakHALAK     Egyre inkább magabiztosabb leszel, kellő türelemmel és kitartással megvalósíthatod a céljaidat. A spiritualitással való kapcsolatod egy újabb szintre lép, a bekövetkező változás energiával tölt fel, és ennek hatására kész leszel a rád váró átalakulásra. Erősödik benned az együttérzés, az önzetlen szeretet és alázat képessége. Képes leszel arra, hogy nagy erőbedobással dolgozz a sikerért a naiv ábrándozások helyett. Kapcsolataidban állj ki magadért, tanulj meg egyértelműen hangot adni az igényeidnek és elvárásaidnak, ne félj meghúzni azt a bizonyos határt, ha manipulálni akarnak. Lehetőséged lesz, hogy véget vess annak, ami nem működik, és megerősítsd azt, ami hosszú távon megfelel az elképzeléseidnek. Habár sérülékeny lehetsz, mégis képes leszel felelősségteljesen viselkedni, és konkrét megoldásokat találni a problémákra. Gyakran kerülhetsz nosztalgikus hangulatba, ami nem baj - van az úgy néha, hogy végig gondoljuk a múltunkat - de ne merülj el benne túlságosan, és főként ne akard visszahozni azt, aminek már vége. Anyagi ügyekben légy nyitott az új bevételi forrásokra, ezek segíthetnek egyensúlyban tartani az időnként megbillenő költségvetésedet. Gyakran kerülhetsz olyan helyzetbe, hogy az utolsó pillanatban kell módosítani a terveiden, előre nem látható, váratlan szituációk miatt. Ezek a történések rámutathatnak életed ellentmondásos pontjaira, és arra sarkallnak, hogy végleges megoldást találj a régóta húzódó problémáidra.

Az év feladata: Ne törjenek le a kudarcok, próbáld némi távolságtartással szemlélni az életedben bekövetkező változásokat. Azok a mélységek és magasságok, melyeket megtapasztalsz ebben az évben, ráébresztenek arra, hogy a jelen gondja csak egy pillanat a hosszú életed távlatában. Ezért nem érdemes bánkódni azon, ami elmúlt, mint ahogy a jövőtől való félelem sem helyénvaló. Élj a jelenben.

Az év idézete: Vajon az odaadás nem az éhség és az önvaló szükségleteinek leplezője-e, amit az ember szégyell? Mindig szégyelltem elfogadni, tehát adtam. Ez nem erény volt, hanem álarc. (Anais Nin)

                                                Jóslás, sorselemzés, lelki tanácsadás - Zsozírisz Jósda

                                                                              ▲ Vissza a lap tetejére ▲


horoszkópok

horoszkóp
éves horoszkóp részletes horoszkópok
szerelmes horoszkóp kelta fahoroszkóp
horoszkópok
tarotjóslás
tarotjóslás lelki tanácsadás tarotjóslás Zsozírisz
a tarot mai tanácsa
Zsozírisz Jósda
szerelmi jóslás tarot kártyával
Zsozírisz Jósda
útmutatás tarot kártyával
horoszkóp

   
horoszkópok
horoszkópok horoszkópok horoszkópok

Napi horoszkóp   Heti horoszkóp   Havi horoszkóp   Zsozírisz Jósda

Napi horoszkóp   Heti horoszkóp   Havi horoszkóp   Zsozírisz Jósda

Mai tanítás A nap gondolata Mai szerelmes idézet Évforduló - Névnap Zsozírisz - kapcsolat
zsozírisz.hu - főoldal horoszkóp jósda kezdőlap horoszkóp horoszkópok horoszkóp sorselemzés horoszkóp szeretetküldő horoszkóp képeslapküldő
Copyright © 2005 - 2014
ZSOZÍRISZ.HU
Minden jog fenntartva!


  ZSOZÍRISZ®
Telefon: 06 20 982 7230
KAPCSOLAT:  E-MAIL