Napi horoszkóp   Heti horoszkóp   Havi horoszkóp   Zsozírisz Jósda

horoszkóp jósda jósvonal zsozírisz főoldal

Horoszkópok   Tarot   Sorselemzés   Jóslás   Zsozírisz Jósda

Éves horoszkópok 2017
KOS BIKA IKREK RÁK
Kos Bika Ikrek Rák
III.21 - IV.20 IV.21 - V.20 V.21 - VI.21 VI.22 - VII.22
       
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
Oroszlán Szűz Mérleg Skorpió
VII.23 - VIII.23 VIII.24 - IX.23 IX.24 - X.23 X.24 - XI.22
       
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK
Nyilas Bak Vízöntő Halak
XI.23 - XII.21 XII.22 - I.20 I.21 - II.20 II.21 - III.20


KosKOS     Szabadság, szerelem... Ezek lehetnek a legszebb, legfontosabb szavak számodra az idei év során. Figyelmedet leginkább a párkapcsolatod és a magánéleti gondjaid megoldása, rendbetétele köti le. Olyan változások is bekövetkeznek, melyek hosszú távra megszabják, megváltoztatják a szerelmi életedet és a baráti kötelékeidet. A nem működő viszonyok véget érnek, régi kapcsolatok, házasságok zátonyra futnak, nemegyszer vagyoni, pénzbeli viták, viszályok törnek ki. Előfordulhat, hogy csak jogi úton, hosszadalmas pereskedésekkel lehet pontot tenni a történet végére. Ilyen esetben senki nem nyer igazán. A bosszúvágy, egymás tönkretételére irányuló törekvések nem vezetnek sehová. Mindenkinek el kell számolni a saját cselekedeteivel előbb vagy utóbb. Soha nem volt még ennyire fontos a higgadtság, önmérséklet, józan megfontolás. Megszűnnek azok a kötődések, melyek már régóta teherként nehezedtek a válladra és akadályt jelentettek a továbblépésben. Ez vonatkozhat kiüresedett barátságokra is, melyek nem állták ki az idő próbáját. Akik eddig egyedül voltak, és csalódottan a múlt sebeit nyalogatták, hamarosan párra lelnek és eddigi sivár érzelmi életük csodálatos romantikával, elmélyült szerelmes érzésekkel gazdagodik. Munkahelyet érintő változásokra lehet még számítani. Hasznos ismeretségek, anyagi gyarapodást eredményező megbízások, és a képességeid maximális kiaknázása komoly előrelépést hozhat az egzisztenciális helyzetedben. Olyan új lehetőségek adódhatnak, amiknek nehéz lesz ellenállni. De nem is kell. Semmi nem marad a régiben.

Az év feladata: Gondolkodj el azon, miért lesz a szerelemből gyűlölet? Miért látod most csúfnak, ami egykor szép volt? Ne légy gőgös, öntelt, ne élj vissza a hatalmaddal, légy elnéző mások hibáival, gyengeségeivel. Légy erős, de ne legyél erőszakos. Ne feledd: A sors kereke forgandó. Egyszer fent, máskor lent.

BikaBIKA     Ez az esztendő testi-lelki újjászületést, regenerálódást hozhat számodra. Az eddigi viszályok elcsitulnak, megértéssé, elfogadássá érnek, pároddal megtapasztalhatod a béke, biztonság és az összetartozás csodálatos élményét. Szeretni és szeretve lenni... régóta vártál már erre, talán nem is hitted, hogy sikerülhet, sokszor érezted, nem bírod tovább, feladod... és most mégis a tiéd. Megérdemled. Megdolgoztál érte. Hited erősödik, már nem csak érzed, de tudod, mert megtapasztaltad, hogy nem vagy egyedül, segítenek téged fentről... ez a bizonyosság szellemi fejlődésed útján hatalmas előrelépést eredményez. Egzisztenciális gondjaidat enyhíti új pénzkereseti források meglelése, a kínálkozó lehetőségek kiaknázása. Komolyabb veszteséggel nem igazán kell számolnod, inkább gyarapodás várható anyagi téren. Ehhez persze szükséges a benned lévő erő, szorgalom és kitartás megőrzése, szinten tartása. Képes vagy arra, hogy anyagi és lelki támogatást nyújts a rászorulóknak, de tarts mértéket, ne adakozz erődön felül. Igyekezz megtartani a helyes arányokat. Nem mindenki örül a sikereidnek, ezért nem árt az óvatosság. Ne add ki a titkaidat, ne fogadj a bizalmadba arra érdemteleneket. Bár két lábbal állsz a földön, néha mégis hajlamos vagy elrugaszkodni a valóságtól. Becsüld önmagad és akkor mások is becsülni fognak.

Az év feladata: Bármilyen nehézség, probléma adódik, ne add fel, bízz saját magadban. Többre vagy képes, mint hiszed. Légy adakozó, segíts a hozzád fordulókon, de ne engedd, hogy kihasználjanak. Te is fontos vagy, nemcsak mások.

IkrekIKREK     Előfordulhat, hogy bizonyos dolgok nem úgy alakulnak, ahogyan eltervezted. Őrizd meg a higgadtságodat, ne keveredj olyan értelmetlen összetűzésekbe, amiket később nem tudsz helyrehozni. Gondolkodj előre, mert később bánni fogod azt, amit meggondolatlanul elkövetsz hirtelen felindulásból. Törekedj a belső békéd megteremtésére, akkor a kapcsolataid is stabilabbá válhatnak. Találd meg azokat a dolgokat az életedben melyek örömöt okoznak és feltöltenek pozitív energiával. Nagy valószínűséggel megélhetsz idén egy felkavaró, izgalmas szerelmi románcot. Tőled függ, hogy röpke futó kaland, vagy pedig hosszú távra szóló, mély érzelmeken alapuló elköteleződés lesz-e belőle. Még az is lehet, hogy az igazi lelki társadra lelsz, akivel tökéletesen kiegészítitek egymást, aki elfogad téged olyannak, amilyen vagy, és tiszta szívből szeret a hibáiddal együtt. A régi kapcsolatokban meg kell hozni azokat a nehéz döntéseket, melyek elindítják a változást. Ha képtelenek vagytok továbbra is együtt élni, akkor bekövetkezhet a végleges szakítás. Pénzügyek terén nagyobb kiadásoktól nem kell tartanod, ha jól gazdálkodsz, lesz alkalmad egy kis biztonsági tartalék felhalmozására is. A túlzott költekezésektől tartsd távol magad, nem kell mindent azonnal megvenni, ami hirtelen megtetszik, és később kiderül, hogy semmi szükséged nem volt rá.

Az év feladata: Őrizd meg az optimizmusodat, fogadd el, hogy nem kaphatsz meg mindent azonnal. Kerüld a feltűnősködést és a dicsekvést, törekedj a visszafogottabb kommunikációra. Értékeld, amid van, ne vágyakozz arra, ami nem a tiéd.

RákRÁK     Felgyorsulnak az események körülötted. Hirtelen bekövetkező változásokra számíthatsz, ezért nagyon fontos, hogy kellőképpen megfontolt és talpraesett legyél. Az elhamarkodott, meggondolatlan döntések csak bajt és nehezen helyrehozható károkat okozhatnak. Érvényes ez anyagi és érzelmi vonatkozású ügyeidre. Igyekezz magadban lezárni mindent, ami visszatart, hogy elindulj végre a saját utadon. Ideje elengedni a múltat és az új feladatokra fókuszálni. Légy nyitott, ismerkedj, barátkozz, kapcsolódj ki a mindennapok szürkeségéből. Vegyél részt olyan programokon, melyeket eddig még sohasem próbáltál. Engedd szabadon a fantáziádat, kezdj el végre élni! Minél nyitottabb vagy annál nagyobb eséllyel hozhat össze a sors azzal a személlyel, akire már oly régóta vársz... A munkád során olyan kapcsolatokat alakíthatsz ki, melyeknek köszönhetően több területen adódhatnak jó lehetőségeid, ezért az életedet sikeresebbnek érezheted. A családban lévő konfliktusokat könnyebben kezeled, mint eddig. Főleg, ha megpróbálod a helyzetet a másik szemüvegén keresztül is nézni, és nem ragaszkodsz csökönyösen a magad igazához. Tisztázhatsz régi nézeteltéréseket, nehéz helyzeteket, akár a közvetlen környezetedben élőkkel, akár munkatársakkal, akikkel eddig nem volt felhőtlen a viszonyod. Lehetőséged lesz a lakásod szépítésére vagy akár új otthon teremtésére, ami egyben egy kapcsolat hosszútávú kezdete is lehet. Az egyértelmű döntések ideje jön. Családalapítás, elköteleződés, régi kapcsolat lezárása, válás, költözés, új kötelék megerősítése, felvállalása... Lesz dolgod bőven, nem lesz időd unatkozni.

Az év feladata: Tanuld meg képviselni a saját érdekeidet, és ne csinálj magadból mártírt. Minden kialakult helyzetért te is felelős vagy, nemcsak a másik. Próbáld elfogultság nélkül, tárgyilagosan szemlélni a dolgokat. Koncentrálj mindig az adott problémára, ne szórd szét az energiádat értelmetlen dolgokra.

OroszlánOROSZLÁN     Örömteli változásokra van kilátás ebben az évben életed számos területén. Lehetőség nyílik megerősíteni az anyagi helyzetedet új munkalehetőség révén, ráadásul ez egy olyan esély, ami nemcsak pénzt hoz, de nagy lelkesedéssel, ambícióval fogsz hozzá az új feladathoz. A siker garantált, mivel mindent megteszel annak érdekében, hogy a legtöbbet hozd ki magadból. Megtapasztalhatod azt az érzést, hogy milyen az, amikor saját kezedben tartod a sorsodat. Ha eddig nem érdeltek a láthatón túli dolgok, most figyelmedet az ezotéria felé irányítod, ebből az érdeklődésből sok kérdésedre választ kaphatsz, nem utolsósorban a kételyeid bizonyossággá válnak. Rájössz, hogy nem söpörheted tovább az asztal alá az eddig megoldatlan problémákat, kénytelen leszel szembenézni a múltaddal. Talán feleleveníted a kapcsolatodat egy régi kedveseddel, akit egykor mélyen megbántottál. A sors lehetőséget ad, hogy tisztázd vele a múltat és tiszta vizet öntsetek a pohárba. Ha képes vagy bocsánatot kérni, az a te lelkedet is felszabadítja az eddigi bűntudat alól. Lehetőséged lesz lezárni azokat a kapcsolataidat, amelyek már egy ideje terhessé váltak számodra. Ezt követően olyan szerelmet élhetsz meg, amilyenre mindig is vágytál, talán még az életedet is összekötöd vele. Sokat fejlődsz ebben az évben lelkileg és szellemileg is.

Az év feladata: Ne vakítsanak el a sikereid, becsüld meg azokat, akik hozzásegítettek ahhoz, hogy az élet napos oldalát élvezhesd. Légy elnézőbb mások gyengeségeivel szemben, az alázatról neked is van még tanulnivalód...

SzűzSZŰZ     Több kiadásod lesz, mint amire számítottál, de aggodalomra nincs okod, mivel a bevételeid is gyarapodnak. Az anyagi dolgaidat amúgy is rendkívül reálisan és kürültekintően kezeled, jó ösztönöd van a pénzkeresethez, ez idén sem lesz másként. Elképzelhető költözés, új otthon kialakítása, lakásfelújítás. Kiemelt jelentőséggel bírnak a társas viszonyaid. Lásd az embereket annak, akik. Ne ítélkezz mások felett, de a úlzott idealizálást is érdemes elkerülni. Nézz a dolgok mögé, nem minden az, aminek látszik. Az eddiginél több figyelmet igényel a párkapcsolatod is. Ideje tisztázni a félreértéseket, javítani a kommunikáción. Egyértelműen a másik fél tudomására kell hozni, mi az, amit nem akarsz, amivel nem vagy képes azonosulni. Kár belemenni olyan kompromisszumokba a látszólagos békesség kedvéért, amit később esetleg nagyon bánni fogsz. Esélyed lesz egy különleges szerelmi kapcsolatba bonyolódni, de nem biztos, hogy ez a szenvedélyes viszony hosszú távra szólhat, mivel annyira különböztök egymástól. Ami először ellenállhatatlanul vonz, az később talán taszítani fog. Mindenesetre hálás leszel érte a sorsnak, hogy olyan élményeket élhetsz meg, mint eddig még sohasem.

Az év feladata: Éld meg a szenvedélyt, ne bánkódj ha vége... örülj, hogy megtörtént. Ne nézz le másokat, amiért nem olyan ügyesek és talpraesettek, mint te. Mindenkinek megvan a maga értéke, még akkor is, ha tőled eltérően vélekedik a világ dolgairól.

MérlegMÉRLEG     Problémamegoldások, kitűzött célok elérése, megvalósulása... ezek lehetnek a kulcsszavaid az idei esztendőben. Legmerészebb álmaidat is felülmúlhatod. Az elkövetkező időszakban olyan ragyogó eredményeket tudhatsz majd magadénak, melyekről nem is hitted, hogy képes leszel valaha elérni. Feltöltődsz rengeteg energiával, lelkesedéssel, de arra azért mindenképpen ügyelj, hogy ne hajszold túl magadat. A te erőd is véges, hidd el, nem tudod egyedül megmenteni a világot... Ha mindent egyszerre akarsz megoldani, akkor szétforgácsolod magad, és többet veszítesz, mint nyersz. Ne akarj mindenkinek megfelelni, mert egyrészt nem fog sikerülni, másrészt ha valaki csak akkor tart téged értékesnek, ha az ő elvárásai szerint teszed a dolgodat, akkor felmerülhet a kérdés, hogy az illető mennyire becsül téged valójában. Nem érdemes olyan kapcsolatban maradni, ami felett elhaladt az idő. Ne ragadj le a múltban, ne ragaszkodj hozzá foggal-körömmel. Azzal foglalkozz inkább, ami most van. Akinek nem vagy elég jó, annak később sem leszel az. Létezik olyan ember, akinek éppen te kellesz, akinek pontosan arra van szüksége, amit csak tőled kaphat meg.

Az év feladata: Ne akarj mindenki elvárásának görcsösen megfelelni. Ami csak fájdalmat okoz neked, az nem kell, hogy továbbra is az életedben legyen.

SkorpióSKORPIÓ     Hatalmas energiádnak köszönhetően kiváló eredményeket érhetsz el ebben az évben, anyagi és egzisztenciális téren. Korábbi erőfeszítéseidnek most érhet be a gyümölcse. A siker azonban ne vakítson el, vigyázz a pénzedre, csak addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér. Szellemi-lelki fejlődésed terén is nagyot léphetsz előre, bizonyos dolgokat illetően megváltozik az eddigi látásmódod, hozzáállásod. Idén megélhetsz egy csodálatos szerelmet, talán az egész életedet megváltoztatja ez az érzés. Ha azt akarod, hogy sokáig tartson, nem árt néhány dolgot átértékelni önmagadban és tanulni az eddig elkövetett hibákból. Nagyon mélyen tudsz szeretni, de ugyanúgy gyűlölni is. Gyorsan kiismered a partneredet, de magadról nem sokat árulsz el, ezért is tűnsz sokak szemében titokzatosnak. Próbálj jobban bízni a partneredben, ne légy annyira gyanakvó. A féltékenykedéssel nem tudod magadhoz kötni, szeretettel, bizalommal, annál inkább. Engedj neki több teret, szabadságot, ne akard őt birtokolni, hagyd a jobbik énedet érvényesülni. Gyakran elkövetett hiba a kapcsolatokban, hogy nem beszélgetnek az emberek egymással nyíltan, őszintén. Ez rád is érvényes lehet. Nem mersz igazán megnyílni, nem mutatod meg a valódi énedet, mert attól félsz, hogy akkor talán majd nem szeret a másik. Hidd el, ő is legalább annyira érzékeny, annyira esendő, mint te. Emberi.

Az év feladata: Párkapcsolatodban erősítsd a bizalmat, mutasd ki az érzéseidet, nem kell mindig keménynek látszani. Amit magadból adsz, azt kapod vissza.

NyilasNYILAS     Több területen is ragyogó sikereket könyvelhetsz el. Ha továbbra is türelmesen és állhatatosan kitartasz céljaid mellett, megtalálod a legjobb módot az elképzeléseid megvalósítására. Tevékeny időszak elé nézel, megvalósíthatod mindazt, amit eltervezel. Új perspektívák nyílnak meg előtted, lélekemelő tapasztalatokkal gazdagodhatsz, melyek segítik a személyes fejlődésedet és szélesíthetik a látókörödet. Megszabadulhatsz minden felesleges dologtól az életedben, amiről úgy gondolod, hogy hátráltat az előrejutásban. Képes leszel olyan dolgokat is véghezvinni, amihez eddig nem éreztél elég erőt, ambíciót, vagy éppen nem volt hozzá kellő önbizalmad. A régóta tartó, jól működő párkapcsolatokban, harmónia, szeretet, egyetértés uralkodik továbbra is. Bár ezért idén is sokat kell tenni, hogy tartósan fennmaradjon ez az állapot. Te pontosan tudod, hogy neked mi a jó, gondolj néha arra is, hogy a másiknak mivel okozhatnál örömet. Talán megpróbálhatnád néha átengedni az irányítást neki is... Az egyedülállóknak is bekopogtathat a várva-várt szerelem, bár ez nem lesz egyszerű, hosszú időbe telhet, amíg megtaláljátok a közös nevezőt. Az ingerlékenységed számtalan probléma forrása lehet a társas kapcsolataidban. Próbálj meg uralkodni magadon, ha nem akarsz haragosokat... Amit most kialakítasz, létrehozol és megteremtesz, az hosszú évekre irányadó lesz az életedben.

Az év feladata: Légy békében önmagaddal, hogy békében élhess a külvilággal. Tanulj meg nevetni önmagadon is, ne csak másokon...

BakBAK     Hoz ez az esztendő jót is, rosszat is. Kudarcaidból képes vagy tanulni, ennek következtében, ami elsőre nem sikerül, azt a későbbiekben magas szinten fogod megoldani. Sorsfordító lehet számodra az elkövetkező időszak, hiszen olyan álmaidat is megvalósíthatod, amiket talán már hosszú ideje dédelgetsz. Nemcsak a pénzügyeidben történik fellendülés, új kapcsolatok révén további előnyökre is szert tehetsz. Karriered, hivatásod területén többnyire pozitív eseményekre számíthatsz, de az előforduló nehézségekkel a legtöbb esetben mégiscsak egyedül kell megbirkóznod. Hiába várnál segítséget másoktól, újra és újra rájössz, hogy a bajban leginkább magadra számíthatsz. Kapcsolataidban kerüld az elhamarkodott döntéseket. Légy higgadt annak ellenére, hogy a környezetedben vannak olyan személyek, akik állandóan borsot törnek az orrod alá. Ne vedd figyelembe az áskálódásokat, kár erre energiát pazarolnod. Meglévő párkapcsolatokban akadnak nehezen megoldható ellentétek, feszültségek, de az őszinte kommunikáció átlendíthet a krízisen. És persze egy csipetnyi önirónia és humor sem árthat. A közös nevetés csodákra képes. Az egyedülállók magányos időszaka elmúlik, végre találkozhatnak álmaik kedvesével, akivel harmóniában és egyetértésben élhetnek.

Az év feladata: A magánéletedet, a pároddal való testi-lelki törődést ne hanyagold el, a feszített munkatempó nem mehet a párkapcsolatod rovására. Szánj több időt magadra és a baráti kötődéseid ápolására.

VízöntőVÍZÖNTŐ     Kissé komplikált lesz ez az év számodra, tele próbatételekkel. Ám ha jól veszed az akadályokat, és megérted, mi miért történik veled, miért teszi eléd a sors az adott szituációkat, akkor hosszú távra megteremtheted a nyugalmas, stabil létedet, életed számos területén. Anyagi helyzeted stabilizálódik, nincs mitől félned. Ügyelj a szabályok betartására. Amit elhatározol, azt véghez is tudod vinni. A munkában sikerekre számíthatsz, de csak abban az esetben, ha kellő figyelmet, koncentrációt és energiát adsz az elvégzendő feladataidnak. A régebbi kapcsolatokra leginkább a nyugalom, harmonikus együttélés lesz jellemző. Ha volt is válság és ellentét a párkapcsolatodban, ezek megoldódnak, elfogadással és megértéssel. Gyakorold az alkalmazkodást és az alázatot. Az egyedülállókra rámosolyoghat végre a szerencse. Minden esély adott, hogy megtalálják a hozzájuk illő párt, akire már régóta várnak, az igazi lelki társukat. Idén sokkal lelkesebb, energikusabb leszel, mint eddig. Meg fogod találni a kivezető utat az évek óta tartó, nyomasztó, nehéz helyzetekből. Képes leszel olyan változtatásokat véghez vinni életedben, melyeket már rég meg kellett volna tenned, de nem éreztél kellő erőt hozzá, mert a kishitűséged és az önbizalomhiányod megakadályoztak ebben.

Az év feladata: Ne hagyd, hogy a félelmeid és a szorongásaid úrrá legyenek feletted! Légy magabiztos, de kerüld az elbizakodottságot. Erősítsd a hitedet, bízz önmagadban, tehetségedben és a Teremtőben.

HalakHALAK     Használd az intuíciódat, a biztos megérzéseidet ebben az évben is. Több jelentős változással is szembe kell nézned, melyek pozitívan befolyásolják a jövődet. Néha úgy felgyorsulnak az események körülötted, hogy alig bírod követni. Új idők, új szele, muszáj ráhangolódnod, ha nem akarsz kimaradni azokból a történésekből, melyek fordulatot hozhatnak életedbe. Jelentős változás történhet az anyagi helyzetedben, és ez kifejezetten pozitív hatással lesz a hétköznapjaidra. Olyan dolgokat is megengedhetsz magadnak, amit eddig felesleges pénzkidobásnak, luxusnak ítéltél meg, bár vágytál rá, de nem tehetted meg. Most igen. Tökéletes időszak a befektetésekre és a hosszú távú tervezésre. Az optimizmusod, jókedved átragad másokra is. Népszerű és szeretett leszel, szívesen látnak téged mindenféle közösségben, társaságban. A tartós párkapcsolatokban válságos helyzet alakulhat ki, mivel régóta elhanyagolod a párodat. Az igazsághoz tartozik, hogy ő sincs ezzel másképp. Ha meg akarod tartani őt, kedvességgel és gyengédséggel még helyrehozhatod azt, amit eddig elrontottál vagy elmulasztottál. Az egyedülállóknak esélyük lesz új szerelemre. Feltéve, ha nem dugják fejüket a homokba, nem merülnek bele az önsajnálatba, és nem a múltbeli emlékeken merengenek, hanem észreveszik a jelenben kínálkozó lehetőségeket.

Az év feladata: Felejtsd el a félelmeidet. Bölcs, higgadt hozzáállással megtalálod a kivezető utat a legnehezebb helyzetekből is. Az akadályok nem ellened, hanem érted vannak, ne feledd. Azért, hogy tanulj, tapasztalj, hogy több legyél, ezáltal megtaláld az igazi önvalódat.
Zsozírisz

Zsozírisz Jósda

▲ Oldal tetejére! ▲
Zsozírisz Jósda

Horoszkópok   Tarot   Sorselemzés   Jóslás   Zsozírisz Jósda


Zsozírisz Jósda


▲ Vissza a horoszkópokhoz! ▲


zsozírisz jósda zsozírisz főoldal mai tarot tanács
horoszkóp zsozírisz tarot jósvonal térkép
© 2005-2017 Zsozírisz.hu
Kapcsolat: E-mail
Minden jog fenntartva!
Zsozírisz ® védett név!