Napi horoszkóp   Heti horoszkóp   Havi horoszkóp   Zsozírisz Jósda

zsozírisz.hu - főoldal horoszkóp jósda kezdőlap horoszkóp horoszkópok    horoszkóp sorselemzés horoszkóp szeretetküldő horoszkóp képeslapküldő
Mai tanítás A nap gondolata Mai szerelmes idézet Évforduló - Névnap Zsozírisz - kapcsolat
Horoszkópok
KOS
horoszkópok
BIKA
horoszkópok
IKREK
horoszkópok
RÁK
horoszkópok
OROSZLÁN
horoszkópok
SZŰZ
horoszkópok
03.21 - 04.20 04.21 - 05.20 05.21 - 06.21 06.22 - 07.22 07.23 - 08.23 08.24 - 09.23
           
MÉRLEG
horoszkópok
SKORPIÓ
horoszkópok
NYILAS
horoszkópok
BAK
horoszkópok
VÍZÖNTŐ
horoszkópok
HALAK
horoszkópok
09.24 - 10.23 10.24 - 11.22 11.23 - 12.21 12.22 - 01.20 01.21 - 02.20 02.21 - 03.20
horoszkópok


KosKOS     Ebben az esztendőben nagy hasznát veheted az elmúlt évek során megélt tapasztalataidnak. Tanulásod gyümölcse most érhet be, sőt lehetőséged lesz ismereteid bővítésére, új dolgok tanulására. Szellemi, spirituális szinten is emelkedés várható, különleges élményekben lehet részed. Ha eddig nem foglalkoztál komolyabban az ezotériával, akkor is erősen érdekelni kezd a láthatón túli valóság. A megérzéseid még soha nem voltak ennyire pontosak és egyértelműek, mint ebben az évben. Ennek köszönhetően nehéz lesz téged becsapni, mert világosan látni fogod, mi az igaz és mi a hamis. Nem kell mást tenned, csak hallgatni az ösztöneidre, ez most biztos iránytű lehet az életedben. Nagy esélyed van arra, hogy külföldre utazz, akár többször is, mert különös vonzódást kezdesz érezni távoli kultúrák, emberek iránt. Ügyelj a törvény betartására, mert valamilyen formában kapcsolatba kerülhetsz az igazságszolgáltatással. Magánéletedben pozitív fordulatokra számíthatsz. Barátságok mélyülnek el, új szerelem a láthatáron. Olyan felkavaró érzelmeket életsz meg, amelyek a jelenlegi kapcsolatodat is megkérdőjelezhetik. Anyagi téren stabilizálódás, sőt gyarapodás várható. Egészségedre viszont érdemes hatványozottan ügyelni, nem ártana elvégezni a szükséges szűréseket, rutinvizsgálatokat. Lesznek olyan kapcsolatok, amelyek lezárulnak. Ebben az évben képes leszel végleg megszabadulni mindazoktól, akik eddig korlátoztak, fájdalmat okoztak, vagy nem voltak éppen tisztességesek veled. Ezzel megkímélheted magad újabb csalódásoktól, mert végre tisztán látod, ki az ellenség és ki az igazi barát.

Az év feladata: Minél többet tanulni, minél több új ismeretet gyűjteni. Hallgatni a megérzéseidre, bízni önmagadban. Türelem, tolerancia mások nézetei iránt. Kapcsolatok harmonizálása.

Az év idézete: Az elégtétel a cél elérésén való munkálkodásban van, nem magában az elérésben. (Mahatma Gandhi)

                                                Jóslás, sorselemzés, lelki tanácsadás - Zsozírisz Jósda

                                                                              ▲ Vissza a lap tetejére ▲

horoszkópok

BikaBIKA     Az elmúlt években komoly lelki válságon mentél keresztül. Néha már úgy érezted, nem bírod tovább, feladod. Ez a nehéz, fájdalmas időszak kezd enyhülni. Már látod a fényt az alagút végén. Ha ezt kibírtad, mindent kibírsz. Megerősödtél lelkileg, már van erőd szemenézni a félelmeiddel, képes vagy kiállni önmagadért és emelt fővel vállalni azt, aki vagy. A hibáiddal és tévedéseiddel együtt. Már nem leszel játékszere mások manipulatív, tisztességtelen játszmáinak. A magad ura vagy. Te szabod a feltételeket, nem fogadsz el olyan játékszabályokat, melyek sértenek, megaláznak és gyengítenek. Ez így is marad, ha akarod és bátran szemenézel a sors kihívásaival, leckéivel. Minden ami történik, érted van, téged erősít. Még akkor is, ha ezt most még nem mindig érted. Bízz magadban és az Isteni gondviselésben. Nem vagy egyedül, vigyáznak rád. Nem raknak több terhet a válladra az égiek, mint amennyit elbírsz. Ebben az évben jó döntéseket hozol életed bármely területén, az önfegyelmednek köszönhetően. Képes leszel megvalósítani az ész és a szív egyensúlyát, harmóniáját. Munkádban lesznek szélsőséges helyzetek, de te állod a sarat, annak ellenére, hogy a költségvetésedet néha felül kell bírálnod. Párkapcsolatodban elköteleződés vagy végleges szakítás történhet. Attól függően, hogy képes leszel-e megbocsátani szerelmednek, el tudod-e elfelejteni az árulását és újra bízni benne. Valaki a szűkebb környezetedből a segítségedre, támogatásodra szorul, akár anyagi téren is, ami komoly dilemmát okozhat, mivel a múltban sok keserűséget okozott neked azzal, hogy becsapott, kihasznált. A döntés egyedül a tied: segítesz-e rajta vagy sem. A sorstól megkapod az elégtételt az elszenvedett csalódásokért. Megélt, megszerzett tudásod, tapasztalatod birtokában képes leszel segíteni másokon és önmagadon is. Különleges éved lesz, erőteljes változásokkal, sorsszerű eseményekkel.

Az év feladata: Hinni, bízni és remélni. Kitartóan, szorgalmasan tevékenykedni, nem belesüppedni az önsajnálatba. Bízni abban, hogy a Teremtő tudja, mi a jó neked, még akkor is, ha nem mindig érted, miért történnek veled a dolgok.

Az év idézete: Az ember legfontosabb célja, hogy értéket teremtsen, és meg is őrizze. (Mumford)

                                                Jóslás, sorselemzés, lelki tanácsadás - Zsozírisz Jósda

                                                                              ▲ Vissza a lap tetejére ▲

horoszkópok

IkrekIKREK     Ez az év elsősorban a párkapcsolati problémák megoldásának, tisztázásának kedvez. Hol a mennyekben jársz majd, hol meg úgy érzed, a poklok kínjait éled. Találkozhatsz valakivel, akivel már az első pillanatban megtalálod a közös hangot, mintha ezer éve ismernéd. Csakhogy ez a szerelem nem teljesülhet be azonnal, mivel egyéb meg nem oldott karmikus helyzetek ezt csak később teszik lehetővé. Ha van jelenleg párkapcsolatod, akkor alaposan meginoghat a hited abban, hogy vele kell-e folytatnod tovább az életedet. Mindenesetre nagy leckéket kapsz toleranciából, türelemből és empátiából. Nem lesz könnyű, de sokat fejlődhetsz érzelmileg, ha megérted miről szólnak a történések. Képes leszel szembenézni az eddig asztal alá söpört félelmeiddel, gyengeségeiddel, és megtanulod kezelni azokat. Sok dologról megváltozik a véleményed, amit eddig igaznak hittél, érvényét veszti. Egy új látásmódot kezdesz kialakítani, ami elsősorban az emberi kapcsolataidra lesz hatással. Képes leszel a sarkadra állni, és kilépni olyan helyzetekből, melyeket elviselhetetlennek vagy megalázónak tartasz. Már nem félsz attól, hogy vállad a véleményedet, bátran kiállsz magadért. Ebben az évben sok olyan vágyad teljesülhet, amit már régóta szerettél volna megvalósítani, de nem hitted rá képesnek magadat. Sikereid ne vakítsanak el, ne légy gőgös, ügyelj az őszinte kommunikációra. Egészségi gondjaid - ha voltak - határozottan a javulás irányába mutatnak.

Az év feladata: Párkapcsolati helyzetek tisztázása, rendezése. Felelősségvállalás valaki vagy valami felé. Kiállni önmagadért. Szerénység, őszinteség.

Az év idézete: A sok tudás nem tanít meg arra, hogy megértő is légy. (Hérakleitosz)

                                                Jóslás, sorselemzés, lelki tanácsadás - Zsozírisz Jósda

                                                                              ▲ Vissza a lap tetejére ▲

horoszkópok

RákRÁK     Az idei esztendő nagy változásokat hozhat a munkáddal és a magánéleteddel kapcsolatban. Régi szerelmed, társad visszatérésére van esély, akivel már jó ideje megszakadt a kommunikáció. Az eltelt időszak alaposan megváltoztatta a dolgokról alkotott korábbi véleményeteket, ennek hatására esélyt kaphattok az újrakezdésre. Feltéve, ha képesek vagytok tisztázni a régi ügyeket, és - háttérbe szorítva az egót - a szeretet jegyében megbocsátani egymásnak a vélt vagy valós sérelmekért. Anyagi, egzisztenciális téren váltakozó hatásokra számíthatsz. Egyszer fent, egyszer lent. Kerüld a felesleges költekezést, legyen mindig tartalékod váratlan kiadásokra. Az is előfordulhat idén, hogy akár többször is változtatsz munkahelyet. Kicsit lelassulhatnak a dolgok körülötted, minden nehézkesebben, körülményesebben megy, mint szeretnéd. Úgy gondolhatod néha, hogy többre vagy hivatott, mint ami éppen adatik. Az egészségeddel nem árt többet foglalkozni, mert fogékony lehetsz különböző betegségekre, de kellő odafigyeléssel elejét veheted a bajnak. Pihenj többet, egyél kevesebbet és mozogj sokat. Fontos lenne ápolni a régi baráti kapcsolataidat, ha szeretnéd őket megtartani. Tanuld meg értékelni magadat, a helyzetedet és a lehetőségeidet. Ismerd meg a saját értékeidet, becsüld magad, hogy mások is becsüljenek. Legyél barátságos, ne sértődj meg minden apróságon, hidd el, nem mindenki téged akar bántani. Elsősorban tőled függ, hogy éled meg az idei évet. Több optimizmust, nevetést, vidámságot!

Az év feladata: Válts életmódot, töltődj fel új energiákkal testi és szellemi szinten egyaránt. Légy megbízható, figyelmes és elnéző barátaiddal, kollégáiddal. Higgy magadban, és mások is hinni fognak benned.

Az év idézete: A nő minden tulajdonsága közül a melegszívűsége a legértékesebb. (kínai közmondás)

                                                Jóslás, sorselemzés, lelki tanácsadás - Zsozírisz Jósda

                                                                              ▲ Vissza a lap tetejére ▲

horoszkópok

OroszlánOROSZLÁN     Olyan események történhetnek veled idén, melyek gyökeresen átalakíthatják eddigi nézeteidet, életviteledet. Ezek a változások egyértelműen a javadat szolgálják, sokkal elfogadóbb, megértőbb és toleránsabb leszel, mint eddig bármikor. Érdemes tanulnod, képezned magad, ideje új ismereteket elsajátítanod. Ebben az évben gyakran foglalkoztatnak a spirituális világ titkai. Nyitottabb leszel az ezotériára, és meg is találod azokat a társakat, akikkel ezekről a témákról beszélgethetsz. A sors lehetőséget kínál arra, hogy a saját utadat járd. Előfordulhatnak olyan helyzetek, melyek miatt az első pillanatokban kétségbeesel, de ne aggódj, nagyon gyorsan rátalálsz a helyes megoldásra. Anyagi ügyekben nem lesz okod panaszra, egymás után érkeznek jobbnál-jobb lehetőségek. Munkahelyeden viszont történhetnek olyan változások, melyek kapcsán felmerülhet benned a váltás gondolata. Baráti segítséggel hamar kínálkozik lehetőség új állásra, még a külföldi munkavállalás sem kizárt. Szerelmi életedben is változás várható. Esélye van annak, hogy egy régi kapcsolatod folytatása mellett dönts. Ha le tudod győzni a félelmeidet, frusztrációkat, melyek miatt több volt a szenvedés, mint a boldogság, akkor lehetőség lesz megoldást találni a gondokra. Amennyiben nem lehet a régi sebeket begyógyítani, akkor egy új társ oldalán megkaphatod azt a szerelmet, amire mindig is vágytál. Persze a régi párod ennek nem fog örülni, mindent megpróbál, hogy megtartson. A döntés a te kezedben lesz.

Az év feladata: Ne állj ellen a változásnak, légy rugalmas. Fogadd el a sorsodat, ne hadakozz ellene. Párkapcsolatodban ne törekedj mindenáron a vezető szerepre. A másik félnek is lehet igaza.

Az év idézete: A mosoly, amit a világnak ajándékozol, visszatér hozzád. (indiai közmondás)

                                                Jóslás, sorselemzés, lelki tanácsadás - Zsozírisz Jósda

                                                                              ▲ Vissza a lap tetejére ▲

horoszkópok

SzűzSZŰZ     Lényeges változások, átalakulások várhatók a családi, baráti és partnerkapcsolataidban. Ugyanakkor igen szerencsés fordulatra számíthatsz anyagi, egzisztenciális téren is. Felnőttebbé, érettebbé válsz, könnyedén veszed az esetleges akadályokat, és sokkal jobb benyomást tehetsz másokra, mint eddig bármikor. Fontos feladatokkal bízhatnak meg, a hivatásodban előbbre léphetsz ebben az esztendőben. Valószínűleg több lesz a jövedelmed, mint az elmúlt években, minden okod meglehet az optimizmusra. Amennyiben költözést terveznél, minden bizonnyal jobb lakást is találhatsz magadnak a jelenleginél. Baráti kapcsolataid tartósak, ez továbbra is így lesz, és a családodban is ki tudod vívni a tiszteletet. Párkapcsolatodban is megélheted a mindent felforgató, nagy szerelmet, igazán nem lesz okod panaszra, partnered mindent megtenne azért, hogy téged boldognak lásson. Az egészségeddel sem lesznek komolyabb gondok, ha eddig volt is valamilyen káros szenvedélyed, idén biztosan sikerül leszokni róla. Sokat foglalkozol magaddal, a lelki tartalmakkal, érdekelni kezdenek az ezoterikus írások.

Az év feladata: Stabilizálni azokat a kapcsolatokat, amelyek fontosak számodra. Elengedni az életedből mindazokat a dolgokat, embereket, helyzeteket, amik már nem szolgálják a szellemi, lelki fejlődésedet. Építs egy új világot!

Az év idézete: Boldogságunk kilenc tizede az egészségünktől függ. Ha egészség van, mindennek tudunk örülni. Ha azonban nincs, semmi jónak nem tudunk örülni. (Arthur Schopenhauer)

                                                Jóslás, sorselemzés, lelki tanácsadás - Zsozírisz Jósda

                                                                              ▲ Vissza a lap tetejére ▲

horoszkópok

MérlegMÉRLEG     Soha nem tudtál még olyan remekül kapcsolatokat építeni, mint ebben az évben. Ez nemcsak a baráti vagy munkahelyi viszonyaidra értendő, a szerelmi életed is sokkal izgalmasabb, változatosabb lesz, mint azelőtt. Ha egy régebbi kötelékből ki akarnál lépni, most nagyobb lelki sérülések nélkül megteheted. Ami nem működik, nem érdemes erőltetni, sokkal inkább érdemes nyitni egy új szerelem felé. Tele leszel életkedvvel, kreatív ötletekkel, mindent és mindenkit meg akarsz szépíteni, újítani a környezetedben, de mindenekelőtt önmagadat. A hobbik és a kedvteléseid, melyek eddig csak mellékes időtöltést jelentettek számodra, most az egyik legfontosabb tevékenységgé válhatnak. Egyetlen veszély fenyeget csak, hogy a lehetőségek tengerében túl sokat vállalsz magadra, és túl sok mindent akarsz egyszerre elvégezni. Néha pihenned is kellene, nyugalmat és csendet biztosítani magadnak. Viszont több időt kellene fordítanod tanulásra, a kifejező készséged fejlesztésére. Fontos, hogy az elképzeléseidet világosan ki tudd fejezni. Ne csak te, de más is értse. Mindent egybevetve, ebben az évben a hivatásodban és a magánéletedben is jól mennek a dolgok, sikeres és boldog lehetsz.

Az év feladata: Merj változtatni az életeden, se süppedj bele olyan helyzetekbe, amik nem tesznek boldoggá. Tanulj. Alkoss. Gyarapíts. Bízz magadban. Éld meg a szerelmet, teljes valójában.

Az év idézete: Tudom, hogy a személyes kapcsolat maga az élet, most és mindörökre. (E.M. Forster)

                                                Jóslás, sorselemzés, lelki tanácsadás - Zsozírisz Jósda

                                                                              ▲ Vissza a lap tetejére ▲

horoszkópok

SkorpióSKORPIÓ     Nehéz, fárasztó év áll előtted. Nagy áldozatokat kell hoznod, hogy megvalósíthasd, amit elterveztél. Sokkal többet vállalsz, mint korábban bármikor. Számtalan akadállyal szembesülsz, de ne add fel. Mindig a hajnal előtt legsötétebb az éjszaka. Erősítsd a hitedet, nagy sorsfordító események következnek életedben, bár nem olyan gyorsan, mint szeretnéd. Folyamatosan az anyagi dolgokkal kell foglalkoznod, pénzt kell keresned, talán olyan munkát is el kell végezned, amit méltóságodon alulinak tartasz. Ám ha kitartóan türelmes leszel és háttérbe szorítod az egódat a cél érdekében, lassan, de biztosan stabil pénzforráshoz jutsz. Ha most megteremted az anyagi biztonságodat, az hosszú távra szólhat. Érzelmi téren is változatos időszak ígérkezik. Megelevenedik a múlt. Találkozhatsz újra valakivel, akit régóta ismersz, és hiába nem láttad hosszú idő óta, a mostani találkozásból óriási szerelem lesz. Az is előfordulhat, hogy jelenlegi partnered elfordul tőled, ezért el kell válnotok egymástól. Az új vonzalom viszont kárpótol minden szenvedésért, a szeretetnek olyan dimenzióját éheted meg, amit eddig el sem tudtál képzelni. Ehhez szükséged lesz arra, hogy lebontsd a magad építette falakat, és képessé válj megnyílni az igaz érzéseidnek. Ideje megtanulnod szeretetet adni és elfogadni. Fejezd be a ködösítést, mellébeszélést, légy őszinte magaddal és másokkal is. Ne akarj többnek látszani, az légy, aki vagy. Az egészségedre fordíts nagyobb figyelmet.

Az év feladata: Anyagi és érzelmi egyensúly megteremtése. Őszintén felvállalni a valódi érzéseidet, kitartóan küzdeni a céljaidért. A hit és a bizalom megerősítése magadban és másokban.

Az év idézete: Szélsőségesen szeretett, ezért szélsőségesen gyűlölt is. (F. Lawrence)

                                                Jóslás, sorselemzés, lelki tanácsadás - Zsozírisz Jósda

                                                                              ▲ Vissza a lap tetejére ▲

horoszkópok

NyilasNYILAS     Idén rengeteg karmikus feladatodat kell teljesítened. Ha eddig nem tudtad, milyen sorsfeladattal születtél, akkor most teljesen egyértelmű és világos üzeneteket kapsz erről az égiektől. Képes leszel végleg lezárni egy olyan kapcsolatot, amely hosszú ideje már csak terhet és megalkuvást jelentett számodra. Végre megérted, hogy ami nem szolgálja a javadat, sőt kifejezetten ártalmas számodra, azt száműznöd kell az életedből, mert ha nem teszed, az egészséged látja kárát a sok kínlódásnak. Az elavult, régi dolgokat el kell távolítani, és újakat kell felvenni. Szükséges ehhez az is, hogy új területekkel foglalkozz, új dolgokat tanulj, új embereket engedj közel magadhoz. Lehetséges, hogy a jelenlegi munkád nem tetszik és valami másra vágysz. Bízz magadban, kövesd a vágyaidat. A szerelem terén is lesz az újdonság. Találkozhatsz egy olyan emberrel, akiben megvan mindaz, amire mindig is vágytál, lelki mélység, élettapasztalat, bölcsesség. Váratlan munkalehetőség is adódhat, ami több pénzzel jár, ugyanakkor nagyobb munkabefektetést igényel. Fontossá válnak a pénzügyek, az anyagi javak megszerzése, és megtartása. Eddigi egészségügyi panaszaid mérséklődhetnek. Sokat tanulhatsz ebben az évben önmagadról, másokról. Felismerheted a hibáidat, rájössz, hogy ki is vagy valójában, és mi szükséges a fejlődésedhez.

Az év feladata: Ne halogasd a fontos teendőidet, mert nem bújhatsz ki a kötelességeid teljesítése alól. Zárd le, aminek vége, és nyiss új fejezetet életed könyvében. Vedd kezedbe a sorsod irányítását.

Az év idézete: Bár sokat tudok, mégis mindent szeretnék tudni. (Goethe)

                                                Jóslás, sorselemzés, lelki tanácsadás - Zsozírisz Jósda

                                                                              ▲ Vissza a lap tetejére ▲

horoszkópok

BakBAK     Ebben az esztendőben hosszú távú terveket készítesz. Akkor fogod igazán jól érezni magad, ha pontosan tudod, milyen irányban és mi célból haladsz a magad számára kijelölt úton. Mindennél fontosabb lesz a hivatásod. Az önbecsülésed mércéje az, hogy milyen rangot, beosztást érsz el, és mekkora tiszteletet bírsz kivívni magadnak. Remek érzéked van a pénzügyi dolgokhoz, alaposan megfontolsz minden kiadást, ezért nem kell majd nélkülözéstől tartanod. A családodra, közvetlen közeledben élő emberekre sok gondot fordítasz, mivel szükségük lesz rád, számítanak a segítségedre. Költözés, lakásfelújítás lehetséges. Szerelmi életed sokkal izgalmasabb lesz, mint az előző években. Ha mégsem találod meg az igazit, a magánynak akkor is vége. A sors utadba sodor valakit, aki teljesen más életfelfogású, mint te. Először talán zavarnak a különbözőségek, de aztán rájössz, hogy azért találkoztatok, hogy változtass az eddigi hozzáállásodon, bizonyos dolgokat illetően. Ez a felismerés mindenképpen a javadra válik. Az egészséged kárát láthatja, ha nem fordítasz több időt a pihenésre. Időnként szükséged lesz lazításra, hogy feltöltődhess friss energiákkal. Erre nagyon jó lesz az új szerelem. Feltéve, ha felvállalod.

Az év feladata: Összetartozás, elköteleződés, érzelmek felvállalása. Nem működő, hátráltató kapcsolatok lezárása. Megtalálni a helyet, személyt, ahova, akihez tartozni akarsz. Célok kijelölése, következetes megvalósítása.

Az év idézete: Minden dolognak ideje és érése van. (William Shakespeare)

                                                Jóslás, sorselemzés, lelki tanácsadás - Zsozírisz Jósda

                                                                              ▲ Vissza a lap tetejére ▲

horoszkópok

VízöntőVÍZÖNTŐ     A világról, kapcsolatokról alkotott eddigi nézeteid gyökeresen megváltozhatnak. Jobban megérted, mi miért történik veled, felismerheted a sorsfeladatodat, és azt is, kivel milyen karmikus viszony kapcsol össze. Életed több területén alakulnak úgy a dolgok, ahogyan azt korábban megálmodtad. Szerelmi életedben semmi sem marad úgy, ahogyan eddig volt. Találkozhatsz azzal az emberrel, akire talán egész életedben vártál, aki lelkileg is képes lesz hozzád kapcsolódni, aki nem akar megváltoztatni, mert éppen azért szeret, aki vagy. Az első lépést valószínűleg neked kell megtenni felé, még akkor is, ha úgy gondolod, neki illene közeledni. Ha azon gondolkodsz, hogy másik munkát keress, biztos lehetsz abban, hogy helyesen döntesz, és gyorsan találsz új lehetőséget. Anyagi helyzeted fellendülhet, de a kockázatos befektetéseket mindenképpen kerüld el. Lehetőséged lesz segíteni rászorulókon, jótékony cselekedeteket véghezvinni. Próbálj egészségesebben élni, mozogj többet, kerüld a szélsőségeket, figyelj a tested jelzéseire. Ez az esztendő sokáig emlékezetes marad számodra, mert ez lesz életednek azon időszaka, amikor megvalósíthatod a - már elveszettnek hitt - régóta dédelgetett álmaidat, vágyaidat.

Az év feladata: Merj élni, merj változtatni az eddigi viselkedésmintáidon. Felejtsd el a félelmeidet, szorongásodat. Mutasd meg önmagad, mutasd meg a valódi arcodat a világnak. Merj szeretni, merj végre boldog lenni!

Az év idézete: Szabad akartam lenni, szabadon tenni és adni azt, amit jónak láttam. Abban a pillanatban, amikor elvártak vagy követeltek tőlem valamit, kitértem. Ez volt... az én függetlenségem. (Henry Miller)

                                                Jóslás, sorselemzés, lelki tanácsadás - Zsozírisz Jósda

                                                                              ▲ Vissza a lap tetejére ▲

horoszkópok

HalakHALAK     Mindig megbízhatóak voltak a megérzéseid, ebben az évben ennek a képességednek különösen nagy hasznát veszed. Érzékenységednek köszönhetően könnyen bele tudod élni magad a környezetedben lévők lelkiállapotába, ezáltal igen hatékonyan segíthetsz azokon, akik tőled várnak támogatást. Kritizálgatni viszont nem lesz tanácsos, mert könnyen sértődés lehet a vége, és ezzel egy régi baráti vagy munkahelyi kapcsolatod végérvényesen megszakadhat. Szakmailag sikeres lehetsz, ám nem biztos, hogy ez anyagi fellendüléssel jár együtt. Próbálj praktikusabban viszonyulni a pénzügyeidhez, a nagylelkűségedet ne abban éld ki, hogy kölcsönt adsz valakinek, aki talán soha nem fogja megadni a tartozást. Több dolog is megvalósulhat idén, mégpedig pontosan úgy, ahogyan azt eredetileg elképzelted. Találkozhatsz azzal az emberrel, aki iránt olyan bizalmat fogsz érezni, mintha mindig is ismerted volna. Ha független vagy, ebből óriási, felkavaró, mindent átváltoztató, nagy szerelem születhet. Amennyiben elkötelezett vagy, nehezen tudod eldönteni, maradj a régivel vagy merj belevágni az újba.

Az év feladata: Kerüld a hamis barátokat, akik csak kihasználni akarnak. Átgondoltabban költekezz. Hallgass a szívedre, ha dönteni kell, de a felelősségvállalásról se feledkezz meg. Ne vedd magadra az egész világ gondját-baját, törődj a saját szükségleteiddel is. Bízz magadban, merj önállóan dönteni, éld meg a valódi vágyaidat. Légy kreatív.

Az év idézete: Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan. (Saint-Exupéry)

                                                Jóslás, sorselemzés, lelki tanácsadás - Zsozírisz Jósda

                                                                              ▲ Vissza a lap tetejére ▲


horoszkópok

horoszkóp
éves horoszkóp részletes horoszkópok
szerelmes horoszkóp kelta fahoroszkóp
horoszkópok
tarotjóslás
tarotjóslás lelki tanácsadás tarotjóslás Zsozírisz
a tarot mai tanácsa
Zsozírisz Jósda
szerelmi jóslás tarot kártyával
Zsozírisz Jósda
útmutatás tarot kártyával
horoszkóp

   
horoszkópok
horoszkópok horoszkópok horoszkópok

Napi horoszkóp   Heti horoszkóp   Havi horoszkóp   Zsozírisz Jósda

Napi horoszkóp   Heti horoszkóp   Havi horoszkóp   Zsozírisz Jósda

Mai tanítás A nap gondolata Mai szerelmes idézet Évforduló - Névnap Zsozírisz - kapcsolat
zsozírisz.hu - főoldal horoszkóp jósda kezdőlap horoszkóp horoszkópok horoszkóp sorselemzés horoszkóp szeretetküldő horoszkóp képeslapküldő
Copyright © 2005 - 2015
ZSOZÍRISZ.HU
Minden jog fenntartva!


  ZSOZÍRISZ®
Telefon: 06 20 982 7230
KAPCSOLAT:  E-MAIL