Napi horoszkóp   Heti horoszkóp   Havi horoszkóp   Zsozírisz Jósda

zsozírisz.hu - főoldal horoszkóp jósda kezdőlap horoszkóp horoszkópok    horoszkóp sorselemzés horoszkóp szeretetküldő horoszkóp képeslapküldő
Mai tanítás A nap gondolata Mai szerelmes idézet Évforduló - Névnap Zsozírisz - kapcsolat
Horoszkópok
KOS
horoszkópok
BIKA
horoszkópok
IKREK
horoszkópok
RÁK
horoszkópok
OROSZLÁN
horoszkópok
SZŰZ
horoszkópok
03.21 - 04.20 04.21 - 05.20 05.21 - 06.21 06.22 - 07.22 07.23 - 08.23 08.24 - 09.23
           
MÉRLEG
horoszkópok
SKORPIÓ
horoszkópok
NYILAS
horoszkópok
BAK
horoszkópok
VÍZÖNTŐ
horoszkópok
HALAK
horoszkópok
09.24 - 10.23 10.24 - 11.22 11.23 - 12.21 12.22 - 01.20 01.21 - 02.20 02.21 - 03.20
horoszkópok


KosKOS     Ebben az évben nem lesz előtted lehetetlen. Hihetetlen munkabírással és energiával rendelkezel, ez pedig azt eredményezi, hogy képes leszel megvalósítani azokat a terveidet is, melyeket eddig nem sikerült. Biztonságban érezheted magad, a segítségre szoruló hozzátartozóid is számíthatnak rád. Azonban továbbra is tanulnod kell a toleranciát és a türelmet, ezzel kapcsolatban a sors többször állít próbatételek elé. Valószínűleg sikerrel veszed az akadályokat és egyre több szituációban leszel képes józanul és ésszerűen viselkedni, körültekintően megfontolt döntéseket hozni. Fegyelmezettséggel és tudatossággal elkerülheted, hogy az eddigi helytelen viselkedésmintáid miatt a kelleténél több konfliktusod legyen. Fékezd az indulataidat, légy elnézőbb mások gyengeségével szemben. Anyagi ügyekben sem árt a visszafogottság. Ügyelj a pénzedre, tartózkodj a meggondolatlan költekezéstől. Érzelmi életed nem lesz zavaroktól mentes. Főképpen a régebbi együttéléseknél alakulhat ki olyan helyzet, amikor már képtelenek vagytok egymás közelségét elviselni, így nem marad más megoldás, csak a drasztikus szétválás. Annál is inkább, mivel nem tudtok közös nevezőre jutni az esetleges osztozkodásban, ezért a helyzet egyre inkább elmérgesedhet. Új kapcsolatban végtelen szeretetet, harmóniát élhetsz meg, partnered sokkal megértőbb, elfogadóbb lehet veled, mint eddig bárki más. Bizonyos esetekben még házasságkötésre, hosszú távú elköteleződésre is sor kerülhet.

Az év feladata: Ha uralod a lobbanékonyságodat és türelmetlenségedet, jó eséllyel érhetsz el kimagasló sikereket a szakmádban és a magánéletedben. A legfontosabb azonban, hogy megtaláld a helyes mértéket.

                                                Jóslás, sorselemzés, lelki tanácsadás - Zsozírisz Jósda

                                                                              ▲ Vissza a lap tetejére ▲

horoszkópok

BikaBIKA     Óriási lesz benned a küzdeni akarás. Képes leszel kiállni magadért bármilyen nehéz helyzetben. Ennek köszönhetően olyan eredményeket érhetsz el a munkád területén és az emberi kapcsolataidban, melyekre méltán lehetsz büszke. Azért ne bízd el magad, ne keveredj fölösleges konfliktusokba, fékezd meg az egódat, a másokkal való harmonikus együttműködés érdekében. Légy tekintettel a többiek érzékenységére is, hidd el, mindenki a boldogságot keresi, akárcsak te magad. Ha ezt belátod, nagyot lépsz előre a lelki fejlődésed útján. Figyelj jobban az egészséges életmódra, hogy megóvd magad egy olyan betegség kialakulásától, melyet lehetőséged lesz elkerülni, ha nem habzsolod az élvezeteket. Tudatosabban táplálkozz, mozogj többet, mérsékeld az alkoholfogyasztást és a dohányzást. A mámor utáni vágyadat a szerelemben éld ki inkább. Erre még soha nem volt olyan jó esélyed, mint az idei esztendőben. Szerencsésnek és boldognak érezheted magad egy olyan ember oldalán, akiről méltán hiszed, hogy valóban ő a lelki társad. Sokféle különleges élményben lehet részed, olyan csodában, amiről csak álmaidban gondoltad, hogy létezhet. Megélheted az egységet testi, lelki, szellemi szinten. Erotikus vágyaid testet ölthetnek, és megvalósulást nyerhetnek egy hozzád hasonlóan érző társ oldalán. Harmónia kint és bent.

Az év feladata: Minden elmúlik egyszer, ne az anyagi javakban keresd a biztonságot, önmagadban találd meg azt. Rengeteg lelki tapasztalatot gyűjthetsz a szerelem és az érzéki élmények mély megélése által.

                                                Jóslás, sorselemzés, lelki tanácsadás - Zsozírisz Jósda

                                                                              ▲ Vissza a lap tetejére ▲

horoszkópok

IkrekIKREK     Régóta halogatott feladatok elvégzése kerül előtérbe ebben az esztendőben. Lelkiekben erősen képes leszel a tettek mezejére lépni és olyan döntéseket hozni, amelyek átalakíthatják eddigi életstílusodat és értékrendedet. Hangsúlyos lehet az önállósodás vágya, az új otthon megteremtése, ezzel párhuzamosan költözés. Ügyesen rendezhetsz minden ingatlannal kapcsolatos ügyletet, vételt, eladást, építkezést, lakásfelújítást. A baráti körödből valaki, vagy egy rokonod, aki hozzád közel áll, mély csalódást okozhat neked, fájdalmas lesz a kiábrándulás. Sokat fogsz nosztalgiázni, visszaemlékezni a múltbeli szép emlékekre, ez néha melankolikussá tehet. Próbálj a jelenben maradni. Ami elmúlt, nem hozható vissza. Figyelmed középpontjába a párkapcsolati, érzelmi kérdések kerülnek, annál is inkább, mert találkozhatsz valakivel, akibe beleszeretsz. Az illető eleinte titokzatosan viselkedik, időbe telik, míg megmutatja az igazi arcát és felfedi a valódi hátterét. Ez egy bonyolult kapcsolatnak ígérkezik, nem igazán találjátok meg a közös hangot. Annál is inkább, mivel a hazugság, az őszintétlenség még a legszebbnek induló szerelmet is tönkreteszi. Bizalom hiányában nem valószínű a közös jövő. A jelenlegi munkahelyeden próbálj kitartani. Gondolkodj előbb, mielőtt bárkinek olyant mondanál, amiből harag lehet. Tanulj meg bölcsen hallgatni, és akkor jobban fogod érezni magadat a bőrödben és a kollégákkal is harmonikusabb lesz a viszonyod.

Az év feladata: Mindenhol ott akarsz lenni, és hozzá akarsz szólni. Néha azonban nem ártana tudatosan visszafognod magad. Alkalmazkodással megkönnyítheted nemcsak a saját életedet, de a körülötted élőkét is.

                                                Jóslás, sorselemzés, lelki tanácsadás - Zsozírisz Jósda

                                                                              ▲ Vissza a lap tetejére ▲

horoszkópok

RákRÁK     Az ismeretségi körödben változásokra van kilátás. Lesznek olyan emberek, akikkel talán végleg megszakítod a kapcsolatot, de ugyanakkor új barátokra is szert tehetsz. Munka területén ez az alapozás éve lesz számodra. Keményen és kitartóan kell dolgoznod, hogy sikereket érj el. Nem fog nehezedre esni, bírod energiával, kedved is lesz hozzá, ezért nem jelentenek túl nagy megterhelést az elvégzendő feladatok. Lelki nyugalmadhoz, kiegyensúlyozottságodhoz nagyban hozzájárulhat, hogy problémáidat, gondjaidat meg tudod osztani egyik munkatársaddal. Ő segíteni fog neked az értékes tapasztalataival, információkkal, hogy adott helyzetekben helyes döntést tudj hozni. Házasságokban, régi együttélésekben a vihar az idei évben sem csitul, ha nem tudtok közös nevezőre jutni. Ne ragadtasd el magad, nagyon fontos, hogy megőrizd a nyugalmadat. Ne menj bele olyan helyzetekbe, amiről tudod, hogy kettőtök között tovább mélyítheti a válságot. Helyes hozzáállással olyan témákat is meg tudtok beszélni, amire eddig nem volt lehetőség. Okos enged, szamár szenved… Ha titkos viszonyt tartasz fenn, akkor valószínű, hogy erről továbbra is hallgatni kell. A döntés rajtad áll: folytatod, vagy befejezed ezt a hozzád méltatlan kapcsolatot. Párod valószínűleg idén sem fogja betartani az ígéreteit.

Az év feladata: Tanulj meg különbséget tenni az álom és a valóság, az alkalmazkodás és az önfeláldozás között. Ha legalább annyira fontosnak tartod a saját érdekeidet, mint másokét, sokra viheted.

                                                Jóslás, sorselemzés, lelki tanácsadás - Zsozírisz Jósda

                                                                              ▲ Vissza a lap tetejére ▲

horoszkópok

OroszlánOROSZLÁN     Anyagi, egzisztenciális helyzeted emelkedő tendenciát mutat ebben az évben. Azon túl, hogy rengeteget dolgozol, ami gyarapítja a bevételi forrásaidat, még a szerencse is a kezedre játszik, hogy javíthass eddigi életszínvonaladon. Ez pedig nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a biztonságérzeted erősödjön, ami a hozzád közelállóknak is javára válik. Ingatlan vásárlása, építkezés is aktuális lehet a javuló anyagi helyzeted hatására. Szerelmi életed alakulása elég változatos képet mutat. A régi kapcsolatok valószínűleg továbbra is stabilak maradnak, feltéve, ha eddig ez volt a jellemző. Azonban az új kötelékek kialakításában már mutatkozhatnak érdekellentétek, megoldhatatlannak tűnő problémák. Akár szakításra is sor kerülhet, ha nem lesztek képesek egymás véleményét tolerálni. Ebben az esetben felborulhat a lelki harmónia köztetek, aminek hatására testi szinten is eltávolodhattok egymástól. De minden menthető, ha elég erős a szeretet, és végig gondoljátok, mi is a közös feladat, érdemes-e küzdeni együtt, egymásért. A döntés rajtatok áll. Ebben az évben fontosabb lehet számodra a szellemi fejlődésed, a dolgok okának, eredetének, következményeinek kutatása, megértése, mint eddig bármikor. Valószínűleg jobban keresed azok társaságát, akik járatosak az ezotériában, és segíteni tudnak téged a spirituális fejlődésedben.

Az év feladata: Ideje új eszmékkel foglalkoznod, tágítani a látóköröd. Javadra válik, ha megismerkedsz olyan emberekkel, akiknek hatására másféle világlátás, újfajta értékrend alakulhat ki benned.

                                                Jóslás, sorselemzés, lelki tanácsadás - Zsozírisz Jósda

                                                                              ▲ Vissza a lap tetejére ▲

horoszkópok

SzűzSZŰZ     A biztonság megteremtése lesz a legfontosabb. Életed több területén érhetsz el olyan sikereket, eredményeket, melyek a legmerészebb álmaidat is túlszárnyalhatják. Akkora energiával rendelkezel, hogy nem lesz akadály, amit ne tudnál elhárítani. Anyagi helyzeted, és ezáltal az életszínvonalad is javuló tendenciát mutat. Most olyan dolgokat is megengedhetsz magadnak, amiket a korábbi években nem. Munkahelyeden akadhatnak konfliktusok némelyik kollégával, nagy önuralomra lesz szükséged, hogy a továbbiakban is megőrizd higgadtságodat és a józan ítélőképességedet. Az egészségedre nem ártana jobban vigyázni, ne vállalj minden terhet magadra, nem tudod egyedül megoldani a világ összes gondját-baját. Szerelmi életedre a változatosság lesz jellemző. Törődj többet párod igényeivel, mert néha elhanyagolva érzi magát. Mutasd ki a valódi érzéseidet, adj teret több romantikának, érzelmes, meghitt együttléteknek. Régebbi kapcsolatokban napirendre kerülhet a bizalom, őszinteség kérdése. Nem érdemes titkolózni a társad előtt, mert ha egy elhallgatott dolog napvilágra kerül, abból nagy galiba származhat. Beszéljétek meg idejében a felmerülő problémákat, mondd el őszintén, mi nyomja a szívedet. Légy következetes, vállald a tetteidért a felelősséget és annak következményeit. Ezzel elejét veheted egy olyan kapcsolati válságnak, ami senkinek sem lenne jó. Neked sem.

Az év feladata: Sikerekre számíthatsz, ha jó időben, jó helyen, körültekintően átgondolt, tisztességes döntéseket hozol. Érvényes ez a magánéletedre és a munkahelyi dolgaidra egyaránt. Járj egyenes úton.

                                                Jóslás, sorselemzés, lelki tanácsadás - Zsozírisz Jósda

                                                                              ▲ Vissza a lap tetejére ▲

horoszkópok

MérlegMÉRLEG     Kiegyensúlyozottság, stabilitás, siker, népszerűség... Igazán jó évre számíthatsz. Elégedett, boldog időszakot élhetsz meg a szerelmi életedben, még akkor is, ha az elmúlt időszakban feszültségek voltak köztetek. Sikerül közös nevezőre jutni az eddigi vitás kérdésekben, párod részéről hosszú távú elköteleződésre számíthatsz. Valaki felbukkanhat a múltadból, aki annak idején sok álmatlan éjszakát okozott neked. Légy óvatos vele, nem biztos, hogy őszinték a szándékai, lehet, hogy megint csak ki akar használni. Ne dőlj be a szép szavaknak, hamis ígéreteknek, győződj meg a szavai valódiságáról, mielőtt felelőtlenül belemennél egy olyan szituációba, amit később keservesen bánni fogsz. Munkahelyeden várható változás, még akkor is, ha ott jól érzed magad. Előfordulhat, hogy olyan ajánlatot kapsz valahonnan, amit nem akarsz visszautasítani. Annál is inkább, mivel a jelenlegi tevékenységednél ez sokkal vonzóbb lehetőség lesz. Ha eddig nem tetted, idén foglalkozz a lelki egészségeddel is. Meditálj, jógázz, szerelmeskedj vagy végezz bármilyen tevékenységet, ami ellazít, megnyugtat és feltölt pozitív energiával. Emberi kapcsolataid harmonikusan alakulnak, ha továbbra is olyan kedves, megnyerő modorú leszel, mint eddig. Kerüld el azokat az embereket, helyzeteket, melyek elszívják az erődet és veszélyeztetik a belső békédet. Született diplomataként a legproblémásabb dolgokat is meg tudod oldani.

Az év feladata: Azzal foglalkozz, ami vagy aki a közeledben van, és ne kergess elérhetetlen álmokat. Ne ragadj bele a régi, megszokott viselkedésmintákba, légy nyitott az új helyzetekre, merj változtatni életed bármely területén.

                                                Jóslás, sorselemzés, lelki tanácsadás - Zsozírisz Jósda

                                                                              ▲ Vissza a lap tetejére ▲

horoszkópok

SkorpióSKORPIÓ     Társas kapcsolataid javuló tendenciát mutatnak, fontos lesz a pozitív gondolkodás, ennek köszönhetően érhetsz el jobb eredményeket az elmúlt időszakhoz képest. Optimista hozzáállással képessé válhatsz arra, hogy könnyebben megoldj nehéz próbatételeket, embert próbáló helyzeteket. Munkahelyeden hirtelen bekövetkező, váratlan események történhetnek. Ha nem akarod elveszíteni az állásodat, akkor rugalmasnak kell lenned, és törekedni arra, hogy elkerüld a felesleges konfrontációkat a környezeteddel. Ne állj ellen a változásoknak, hiszen ezek próbatételek, melyek célja, hogy szellemileg, érzelmileg fejlődj, stabilizálódj. Nálad kifejezetten érvényes az a mondás: ami nem öl meg, az erősít. Használd a tisztánlátásodat, remek megérzéseidet, végtelen nagy akaraterődet, melyek által megvalósíthatod a terveidet, álmaidat. Értékrended, világnézeted átalakulóban, a jövőben mást tarthatsz majd fontosnak, mint korábban. Szerelemben olyan boldog pillanatokat élhetsz át, amilyeneket talán még soha. Izgalmassá válik az életed, más színben láthatod a világot és abban a saját helyzetedet. Ha szingli vagy és még keresed a párodat, hódítási sikerekre, nagy népszerűségre számíthatsz az ellenkező nem tagjainál. Rendkívüli kisugárzásodnak nehéz ellenállni. Titokzatosságod különösen vonzóvá tesz. Adj több teret az őszinte, mély érzéseknek, törekedj az egyenjogúságra a kapcsolataidban. Ne élj vissza a hatalmaddal, ne akarj uralkodni senki felett, éltesd a jobbik énedet.

Az év feladata: Az erotikát és a szexuális vonzerődet ne használd hatalmi eszközként. Ismerd meg önmagadat és a valódi vágyaidat, igényeidet. Vesd le a páncélodat, merj hinni, bízni, szeretni.

                                                Jóslás, sorselemzés, lelki tanácsadás - Zsozírisz Jósda

                                                                              ▲ Vissza a lap tetejére ▲

horoszkópok

NyilasNYILAS     Tevékeny, termékeny, változatos időszak következik. Azokat a kötődéseidet, amik fájdalmat, csalódást okoztak neked, amiket csupán az érdek vezérelt, most magad mögött hagyhatod. Végleg kiléphetsz olyan kötelékekből, kiüresedett kapcsolatokból, amik hazugságra épültek, amik csak hátráltattak a lelki fejlődésedben, és sok gondot, fejtörést okoztak. Rádöbbensz arra, hogy csak az idődet, erődet és a pénzedet pazaroltad méltatlan emberekre. Vonatkozik ez baráti, szerelmi, munkahelyi viszonyokra egyaránt. Rájössz mi az igazán értékes és fontos az életedben, és mi az a helyzet, amiben nem akarsz maradni, vagy személy, akivel már nem akarsz tovább együtt élni. Átalakul az értékrended, új szokásokat alakítasz ki, melyek hosszú távra irányadóak lehetnek és mindenképpen a javadat szolgálják. Sokat fejlődsz, változol, tanulsz. Ebben nagy segítségedre lesz valaki, aki visszaadhatja az önmagadba vetett hitedet. Sokat utazol, akár külföldön vagy itthon, kimozdulsz az eddigi, megszokott komfortzónádból. Bizalomra, megértésre, elfogadó szeretetre, őszinteségre vágysz. Meg is kaphatod mindezt egy hozzád illő társ oldalán, de ne feledd, aki kapni akar, annak adni is kell. Aki uralkodni akar, annak előbb meg kell tanulni szolgálni. Mindent elsöprő nagy szerelmi élmények várnak rád, testi, lelki szinten egyaránt. Megélheted azt az összetartozást, egységélményt, amire mindig is vágytál, amit egész életedben kerestél. Vigyázz rá, őrizd jól, mert ilyen az életben csak egyszer adódik.

Az év feladata: Törekedj az egyenjogúság megteremtésére a kapcsolataidban, ne várj el többet másoktól, mint amennyit magad is adni tudsz. Teremts harmóniát önmagadban, élj békében a környezeteddel. Ne feledd: amint bent, úgy kint.

                                                Jóslás, sorselemzés, lelki tanácsadás - Zsozírisz Jósda

                                                                              ▲ Vissza a lap tetejére ▲

horoszkópok

BakBAK     Megtapasztalásaid, felfedezéseid révén olyan szemléletbeli, világnézeti változásokon mehetsz keresztül, amelyeken magad is elcsodálkozhatsz. Megnövekszik érdeklődésed az ezotéria, spiritualitás, különféle vallási nézetek iránt. Ezáltal gyarapodik a tudásod és egyre inkább megértesz olyan helyzeteket, melyek előtt korábban értetlenül álltál. Már tudod, mindennek oka van, és minden okkal történik. Így válsz egyre bölcsebbé. Ne engedd, hogy elhatalmasodjon rajtad az apátia, kedvetlenség. Ha úgy érzed, semminek nincs értelme, azonnal láss munkához, szedd össze magad, töltődj fel pozitív energiákkal, hiszen kiváló lehetőségeid vannak ebben az évben. Csak rajtad áll, észreveszed-e, és élsz-e vele. Tanulmányaiddal, karriereddel összefüggő események révén nagyon szerencsésnek érezheted magad. Amennyiben külföldi munkával kapcsolatos terveid vannak, bátran vágj bele, ezen a területen remek kilátások vannak számodra. A meggondolatlan, kockázatos, bár első ránézésre jónak tűnő befektetésektől, pénzügyi manőverektől tartózkodj. Nem szabad hinni a kis anyagi ráfordítással nagy hasznot hozó lehetőségekben. Társas kapcsolataidban megszűnhetnek bizonyos kötődések, véget érhetnek azok a viszonyok, melyek már képtelenek voltak fejlődni és csak gúzsba kötöttek téged. Akár baráti, akár párkapcsolati vonatkozásban történhetnek ilyen jellegű változások. De fel a fejjel, mert hamarosan kopogtat az új szerelem, ami pontosan olyan lesz, amilyent megálmodtál.

Az év feladata: Tartsd szem előtt: semmit nem adnak ingyen, mindenért keményen meg kell dolgozni. Ne dőlj be hamis ígéreteknek. Légy megfontolt, körültekintő a pénzügyeidben.

                                                Jóslás, sorselemzés, lelki tanácsadás - Zsozírisz Jósda

                                                                              ▲ Vissza a lap tetejére ▲

horoszkópok

VízöntőVÍZÖNTŐ     Az élet értelmének keresése, földöntúli titkok kutatása körül forognak egyre gyakrabban gondolataid. Úgy érezheted, kitágul előtted a világ. Olyan hatások érhetnek, amelyek befolyással lehetnek a világnézetedre. Megnyugtatóan hatnak rád a hittel, Istennel kapcsolatos témák, írások. Sokat tanulhatsz önmagadról, jobban megérted, mi miért történik benned, körülötted. Közel kerülsz álmaid megvalósulásához, gyakran érezheted úgy, hogy a Gondviselés egyengeti utadat. Külfölddel kapcsolatos terveidet idén megvalósíthatod, nemcsak jól jövedelmező állást találhatsz, de új barátokra is szert tehetsz. Olyan jó passzban lehetsz, hogy talán el sem mered hinni, hogy mindez veled történik. Hihetetlenül nagy erővel és munkabírással rendelkezel, sokkal több feladatot leszel képes megoldani, mint az elmúlt időszakban. Belekezdhetsz új dolgokba is, mivel gyorsan és könnyen tanulsz, ez sem fog nehézséget okozni. Ki fogod hozni magadból a maximumot. A baráti kapcsolataid közül lesznek olyanok, amelyek nem állják ki a próbát, ezért búcsút intesz nekik. Ez csalódottságot, fájdalmas érzést kelt benned, de tudod, hogy így lesz a legjobb. Minden mulandó. Szerelmi életedre a változatosság lesz jellemző leginkább. Régi ismerős bukkanhat fel újra, aki annak idején megsebezte a lelkedet. Ne kockáztasd miatta a meglévő viszonyodat, nem érdemes újra kezdeni, mert megint csalódhatsz. Becsüld meg inkább, aki kitart melletted jóban-rosszban. Ha egyedül vagy, csak tőled függ, lesz-e új kapcsolatod. Sok lehetőséged adódik a kreativitásod megélésére munkában, szerelemben egyaránt. Nem lesz unalmas éved.

Az év feladata: Higgy magadban, bízz a képességeidben. Szeress, ha azt akarod, hogy szeressenek. Az egészséged több törődést, odafigyelést igényel, mozogj többet, ügyelj a testi-lelki harmóniádra.

                                                Jóslás, sorselemzés, lelki tanácsadás - Zsozírisz Jósda

                                                                              ▲ Vissza a lap tetejére ▲

horoszkópok

HalakHALAK     Rengeteg munka vár rád ebben az évben, ez anyagi gyarapodást is eredményezhet. Végre biztonságban érezheted magad, nem kell számolgatni a filléreket. A sok feladat elvégzése néha súlyos teherként nehezedhet rád, ezért fokozottan figyelned kell arra, hogy ne menj bele olyan konfliktusos helyzetekbe, amiből vesztesen kerülsz ki. Ez nem tenne jót az önértékelésednek. Igyekezz közös nevezőre kerülni kollégáiddal a vitás kérdésekben, mert könnyen elmérgesedhet a helyzet, és akkor nagyon rosszul fogod érezni magad. Főleg a főnököddel ne szállj szembe, mert te húzod a rövidebbet. Lehetőséged lesz munkahely változtatásra is, ha minden kötél szakad, de az új helyen is muszáj lesz alkalmazkodni az ottani játékszabályokhoz. Előfordulhat, hogy ingatlanügylet lebonyolítására kerül sor. Ez lehet költözés, lakásfelújítás, de akár építkezés is. Baráti kapcsolataidban támadhat némi zavar, elsősorban, pletyka, irigység, vagy féltékenység miatt. Ez akár a barátság végét is jelentheti. Régebbi együttélésekben felütheti fejét a bizalmatlanság, titkolózás, gyanakvás. Ennek oka talán valamilyen régebbi félrelépés lehet. Mindazonáltal most is elég nagy kísértésnek leszel kitéve, aminek igen nehéz lesz ellenállni. Ha nem akarod felrúgni a tartós kapcsolatodat, akkor óvatosnak kell lenned, mert nagy a lebukás veszélye. Amennyiben véget akarsz vetni ennek a köteléknek, akkor nem érdemes több energiát áldozni rá. Annál is inkább, mivel a környezetedben van valaki, akivel tökéletes párt alkothatnátok. Az illető csak arra vár, hogy viszonozd az érzéseit.

Az év feladata: Teremts tiszta helyzetet magad körül, ne fojtsd magadba a problémáidat. Ne azzal foglalkozz, hogy mit gondolnak rólad mások, hanem azzal, hogy megtaláld végre lelki békédet.

                                                Jóslás, sorselemzés, lelki tanácsadás - Zsozírisz Jósda

                                                                              ▲ Vissza a lap tetejére ▲


horoszkópok

horoszkóp
éves horoszkóp részletes horoszkópok
szerelmes horoszkóp kelta fahoroszkóp
horoszkópok
tarotjóslás
tarotjóslás lelki tanácsadás tarotjóslás Zsozírisz
a tarot mai tanácsa
Zsozírisz Jósda
szerelmi jóslás tarot kártyával
Zsozírisz Jósda
útmutatás tarot kártyával
horoszkóp

   
horoszkópok
horoszkópok horoszkópok horoszkópok

Napi horoszkóp   Heti horoszkóp   Havi horoszkóp   Zsozírisz Jósda

Napi horoszkóp   Heti horoszkóp   Havi horoszkóp   Zsozírisz Jósda

Mai tanítás A nap gondolata Mai szerelmes idézet Évforduló - Névnap Zsozírisz - kapcsolat
zsozírisz.hu - főoldal horoszkóp jósda kezdőlap horoszkóp horoszkópok horoszkóp sorselemzés horoszkóp szeretetküldő horoszkóp képeslapküldő
Copyright © 2005 - 2016
ZSOZÍRISZ.HU
Minden jog fenntartva!


  ZSOZÍRISZ®
Telefon: 06 20 982 7230
KAPCSOLAT:  E-MAIL