Jóslás - sorselemzés - lelki tanácsadás - Zsozírisz Jósda
Jóslás, sorselemzés, lelki tanácsadás személyesen Zsozírisz Jósdájában!

Jóslás, lelki tanácsadás Zsozírisz Jósdájában személyesen!
Jóslás - sorselemzés - lelki tanácsadás - Zsozírisz Jósda
TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT KATTINTS IDE!
Zsozírisz Zsozírisz Zsozírisz

Zsozírisz Jósda

Havi horoszkóp - Zsozírisz Jósda
Havi horoszkóp - Zsozírisz Jósda

Kos »» Bika »» Ikrek »» Rák »» Oroszlán »» Szűz »»
Mérleg »» Skorpió »» Nyilas »» Bak »» Vízöntő »» Halak


Zsozírisz Jósda Zsozírisz Jósda

Kos
Kos (március 21 - április 20.)    Szánj időt régi ügyeid lezárására. Ne húzd tovább azt, ami a válladat vagy éppen lelkedet nyomja. Ez a hónap nem fog megkímélni az esetleges szerelmi csalódásoktól. Most könnyen belefuthatsz kelepcékbe, és ezek után sem akarod meglátni a fától az erdőt. Előfordulhat a megcsalás érzése, többet lesz jelen a kapcsolatban a féltékenység. Gyakoriak lesznek a veszekedések, számonkérések mindkét fél részéről. Hevességgel, indulatossággal most semmire nem mész. Gondold végig, mit vártál és mit kaptál a partneredtől, ezután dönts megfontoltan és higgadtan, megéri-e neked olyan valakire pazarolni az érzéseidet, aki nem méltó hozzád. Adj magadnak lehetőséget arra, hogy rád találjon az igaz szerelem. Ne utasítsd vissza senki közeledését, az sem elképzelhetetlen, hogy egy régi kedves tűnik fel újra a színen. Energiád sok, tettvágyad egyre fokozódik, csupán a realitásérzéked csökken, ugyanis sokkal többet tételezel fel magadról, mint amennyire képes vagy.

Horoszkóp - Zsozírisz Jósda

Bika
Bika (április 21 - május 20.)    Nagy érzelmi viharokat élhetsz át, csalódások érhetnek, de ez ne vegye el a jókedvedet, a helyzet hamarosan változni fog, nincs okod csüggedésre. Több érdekes emberrel is találkozhatsz, s köztük lehet az az egy, aki hosszú távon is fontossá válhat számodra. Hamarosan megtalálhatod a lelki társad, ha végre hajlandó vagy nyitni és nem gubbasztasz otthon egyedül, magányosan. Felejtsd el azt, aki nem méltó a szerelmedre, nem érdemli meg, hogy könnyeket ejts miatta. A munkahelyeden feszültségek, konfliktusok várhatók, számolj előbb tízig, mielőtt bárkit is meggondolatlanul kritizálnál. Légy belátóbb mások hibáival szemben, az önfejűségeddel és makacsságoddal csak tovább ronthatod az amúgy sem kellemes légkört magad körül. Ha képes vagy uralkodni magadon, nem marad el a jutalom, komoly fordulat várható a karrieredben és anyagiakban egyaránt. Fantasztikus sikereket könyvelhetsz el magadnak, hiszen tudod, mit akarsz és azt képes vagy megvalósítani is, ha felhagysz végre az önsajnálattal és mások hibáztatásával.

Horoszkóp - Zsozírisz Jósda

Ikrek
Ikrek (május 21 - június 21.)    Ez a hónap a kapcsolatépítések ideje. Elképzelhető, hogy egyes kapcsolataid egy időre megszakadnak, míg mások felerősödnek, intenzívebbé válnak. A társaddal is ideje lenne rendezni a régóta megoldatlan problémákat. Tisztázni kellene, mit is akartok egymástól, és ennek megfelelően eldönteni, merre vezessen tovább az út. Ne hanyagold el a régi barátaidat, keresd fel azokat, akiket már hosszú ideje nem láttál. Fáradozásaid megtérülnek és minden apró kedves gesztusodat értékelni fogják. Törekedj a konfliktusok kerülésére, inkább a csendes, higgadt formáját válaszd az esetleges viták lerendezésének. Légy megértő és empatikus, hálásak lesznek érte és te is jobban fogod érezni magad, hogy az indulataid helyett az eszedre és a szívedre hallgattál. A váratlanul adódó lehetőségek és helyzetek sokszor kivételesen kreatív megoldásokhoz vezetnek.

Horoszkóp - Zsozírisz Jósda

Rák
Rák (június 22 - július 22.)    Régóta húzódó érzelmi konfliktusodat kellene lerendezni. Bíznod kell önmagadban. Azért, mert a partneredtől nem kapod meg azt az elismerést és megbecsülést, amire vágysz, hidd el, hogy értékes vagy. Talán nem ő a megfelelő ember. Úgy érezheted elárult téged, megalázó helyzetbe hozott és ezt nagyon nehezen tudod feldolgozni. Pedig muszáj lesz túltenni magad rajta. Hidd el, amit tett, az nem a te szégyened, egyedül őt minősíti. Fontos számodra az anyagi biztonság és ez életed minden területén érezhető. Ügyelj arra, hogy szerelmi életedet ne rendeld alá ennek. Fogd szűkösebbre a kiadásaidat és előbb-utóbb egyensúlyba kerül a mérleged. Elképzelhető, hogy egy új ismeretség kavar fel érzelmileg, de sokkal valószínűbb, hogy a múltadból bukkan fel valaki, aki még mindig nagy hatással van rád. Élj a lehetőséggel, ha másért nem, hát azért, hogy visszanyerd megtépázott önbecsülésedet.

Horoszkóp - Zsozírisz Jósda

Oroszlán
Oroszlán (július 23 - augusztus 22.)    Ez a hónap a szerelemről és az érzelmekről szól az Oroszlán szülöttek számára. Itt az ideje, hogy meghozd a nagy döntést, legfőképpen mert saját magad nagyon biztos vagy mindenben. A kézenfekvő megoldások jelentik a legrövidebb utat célod eléréséhez. Bár az érzelmek ritkán követik a logika szabályait, most ösztönösen tudni fogod, hogy milyen reakcióra számíthatsz az egyes lépéseiddel. Ne élj vissza az erőddel, ne befolyásold társadat, ne akarj olyat ráerőltetni, amit nem biztos, hogy szívesen tenne. Közös megegyezéssel döntsetek a jövöről, alaposan beszéljetek át minden egyes kérdést, problémát, ami eddig felmerült a kapcsolatotokban. Tiszta lappal érdemes belefogni az új élet megalapozásához. Minden esélyed megvan rá, hogy kedved szerint alakítsd az elkövetkező időszak eseményeit. Ne engedd, hogy bárki beleszóljon abba, ami csakis rád és a kedvesedre tartozik.

Horoszkóp - Zsozírisz Jósda

Szűz
Szűz (augusztus 23 - szeptember 23.)    A félreértések és nézeteltérések tisztázására kedvező ez a hónap a Szűz jegy szülöttei számára. Ha mindenkiben vetélytársat látsz, a legszebb érzéseidet is megmérgezi a kétely. Ne csodálkozz azon, ha a párod a válást fontolgatja. Itt az alkalom, hogy helyreállítsd a régi nyugalmat és szeretetteljes légkört és felfedd a valódi érzéseidet. Próbáld megtartani és építeni a meglévő kapcsolatodat, adj bele több szenvedélyt. Az utólagos önhibáztatás és a bűntudat biztosan nem jó tanácsadók, fogadd el magadat és a párodat olyannak, amilyen. Kevés időd lesz a pihenésre, ha hagyod, hogy mások lustasága miatt rád pakoljanak olyan feladatokat, amiket nem neked kellene elvégezni. Fölényességgel, gúnyos megjegyzésekkel próbálod leplezni bizonytalanságodat és csalódottságodat. Csakhogy ezzel még inkább rontasz a helyzen. Így ugyanis azokra se számíthatsz, akik pedig szívesen segítenének. Az a baj, hogy nemcsak a munkahelyeden viselsz álalcot, hanem a baráti társaságban, sőt, otthon is. Ne félj megmutatni az igazi énedet. Hidd el, hogy szerethető vagy, csak adnod kell önmagad.

Horoszkóp - Zsozírisz Jósda

Mérleg
Mérleg (szeptember 24 - október 22.)    Kedvező ez a hónap a szórakozás, barátkozás, új kapcsolatok kialakítása szempontjából. Bár az önbizalommal nem állsz hadilábon, azért néha kételyeid támadhatnak, hogyan is értékel téged valójában a környezeted. Tudnod kell, hogy önmagadért szeretnek, nem pedig a nagyszerű alkalmazkodóképességedért. Szeretni akarsz és el is várod azt, hogy téged is szeressenek. A szerelem beteljesítheti a legmélyebb vágyaidat is, de azért nem árt az óvatosság. Ne csak a szívedre hallgass, légy kissé megfontoltabb, mielőtt belemennél egy új kapcsolatba. Előbb tisztázd az érzéseidet. Ügyelj arra, hogy ne légy a kalandok és illúziók áldozata. Érdemes volna számot vetni eddigi éleddel, hogy a múltat végiggondolva új úton indulhass tovább. A munkában örömteli változásokra számíthatsz, ezért érdemes figyelned a lehetőségeket, és merni változtatni. Nem fogod megbánni, sőt, anyagilag biztosan kedvezőbb lesz a helyzeted. Szerezz tapasztalatokat és némi ambícióval sikeres és értékes ember válhat belőled. Ne állj félre a nehéz feladatok elől. Hallgass az ösztöneidre.

Horoszkóp - Zsozírisz Jósda

Skorpió
Skorpió (október 23 - november 22.)    Hangulatod a mélyponton, meg nem oldott ügyek terhei keserítik a napjaidat. A pesszimizmus, ami eluralkodott rajtad, hajlamossá tehet arra, hogy a kelleténél erőszakosabban lépj fel a környezeteddel szemben. Még mindig nem vagy képes szembenézni azzal a ténnyel, hogy a dolgok alakulásáért te is felelős vagy, nem lehet mindent másokra hárítani. Ebben a hónapban szembesülnöd kell bizonyos korlátokkal, melyeknek az a célja, hogy változtatni tudj az életeden. A szerelmi életedben történhetnek olyan események, amelyeken érdemes lesz elgondolkoznod. Kénytelen leszel szembesülni a kapcsolatod nehézségeivel és megoldhatatlan akadályaival, ami arra késztet, hogy levond a végső következtetést, és új irányt szabj a terveidnek és a vágyaidnak. Az elengedés nem egyszerű feladat a Skorpió jegy szülötteinek, de ha megpróbálod megérteni, hogy van ami már nem szolgálja a fejlődésedet, és ezért lejárt az ideje, akkor mindez kevésbé tűnik félelmetesnek. Eljött az idő, hogy dönts végre, hogyan tovább.

Horoszkóp - Zsozírisz Jósda

Nyilas
Nyilas (november 23 - december 21.)    Váratlan helyzeteket hozhat ez a hónap. Sokat kell improvizálnod ahhoz, hogy felül tudj kerekedni a nyakadba szakadó és megoldandó problémákon, bár sajnos még így sem teljesen biztos, hogy megtalálod mindegyikre a jó megoldást. Élénk társasági életre, új ismeretségekre, sőt, akár szerelmi kalandokra is számíthatsz. A magánéleted elég zűrös mostanában. A szerelem köti le minden energiádat, ezért háttérbe szorul a munka, sőt a család és a barátok is. Ingerült vagy a környezeteddel, rajtuk vezeted le a felgyülemlett negatív érzéseidet, pedig hidd el, nem ők tehetnek arról, hogy nem vagy biztos magadban, sem a párodban, és nem tudod eldönteni, mit is szeretnél valójában. A munkahelyi feszültséget sem kellene fokoznod az örökös zsörtölődéssel. Egyszerre szeretnél mindenhonnan minden jót megkapni, így aztán a két szék közül a pad alá eshetsz. Nem ártana megtanulnod, hogy aki uralkodni akar, annak előbb meg kell tanulnia szolgálni. A szerelem csak akkor lehet boldog, ha nemcsak elfogad, hanem ad is. Hagyd a dolgokat maguktól működni, ne akard a partneredet erőszakosan átformálni. Vigyázz a tiszta játékra, előbb utóbb képes leszel meghozni a helyes döntést.

Horoszkóp - Zsozírisz Jósda

Bak
Bak (december 22 - január 19.)    Többet kellene foglalkoznod a párkapcsolati problémáiddal. Ha a fejedet a homokba dugod, attól nem fognak megoldódni a gondjaid. Szánj több időt a partnered meghallgatására. Most biztosan sikerül megértened, hogy miért is változott annyit az utóbbi időben. Ideje észrevenned, hogy szüksége van rád, és komolyan vedd az érzéseit, társa légy a szó igazi értelmében. Gondold végig, melyek azok a vágyai, amelyek még beteljesületlenek, és próbáld meg kitalálni, hogyan válthatnád őket valóra. Az érzelmek terén szükség lenne a szikra fellobbantására, hogy újra átéljétek a szenvedélyt. Mondd ki bátran te is, mit szeretnél, mire vágysz, öntsd szavakba a gondolataidat és az érzéseidet. A párod tudja, hogy szereted, de ha ezt hallja is, az megsokszorozza a benne szunnyadó érzéseket. Anyagi biztonságodat nem fenyegeti veszély, még a nehéz gazdasági helyzetben is megtalálod a számításodat. Tedd meg amit erőd és a körülményeid engednek, és fejezd be amit elkezdtél. Hamarosan pénz áll a házhoz.

Horoszkóp - Zsozírisz Jósda

Vízöntő
Vízöntő (január 20 - február 19.)    Ez a hónap az érzelmek felvállalásának és a régi ügyek lezárásának az ideje. Végre fellélegezhetsz, fogékonnyá válsz minden új impulzusra szerelmi és szellemi téren egyaránt. Az elmúlt időszak csalódásai és szenvedései megerősítettek, végre látod a "fától az erdőt". Rájöttél arra, hogy nem érdemes hamis ábrándokat kergetned, és szembesülsz végre a realitásokkal. Próbáld elhagyni a pesszimizmusod, és gondolj arra, hogy az életünkben semmi sem történik véletlenül, mindennek oka és értelme van. Ha valami nem úgy sikerült, ahogy azt te szeretted volna még nincs itt a világ vége. Az új felismeréseid irányváltásra késztetnek, és ami történni fog, a legmerészebb álmaidat is felülmúlja. A leendő események feltöltenek majd újra bizalommal, szeretettel és romantikával. Elégtételt kapsz az elszenvedett csalódásokért és igazságtalanságokért. Olyan békés, harmonikus időszak elé nézel, amivel nagyon meg leszel elégedve.

Horoszkóp - Zsozírisz Jósda

Halak
Halak (február 20 - március 20.)    Nyugtalan és depressziós lehetsz ebben a hónapban, nehéz meghoznod egy döntést, pedig tudod, hogy már nem lehet tovább halogatni. Bizonyos dolgok lezárásának eljött az ideje, ezzel kénytelen leszel szembesülni, bármennyire is nehezedre esik kimondani a végső szót. Nagyon vágytál a szeretetre, de most felismered a szomorú igazságot, hogy amit eddig szerelemnek hittél, csupán a megszokás kényelme volt. Ha képes vagy lezárni a múltat és a gondolatokat tettekre váltani, akkor végre megleled magadban azt a belső békét, amire oly régóta óta vágytál, és ettől felszabadultnak érezheted magad. Vigasztalhatod magad azzal, hogy ha egy ajtó bezárul, kinyílik helyette egy másik. Ez igaz is, csak ne légy türelmetlen, minden akkor fog érkezni az életedbe, amikor annak ideje van. Addig is törődj többet magaddal, ne merülj bele az önsajnálatba, gondolj arra, hogy a szeretteidnek is nagy szükségük lenne rád. Foglald le magad olyan dolgokkal, amiben örömöd telik.

Zsozírisz Jósda
Horoszkóp - Zsozírisz Jósda
Jóslás - sorselemzés - lelki tanácsadás - Zsozírisz Jósda
Jóslás, sorselemzés, lelki tanácsadás személyesen Zsozírisz Jósdájában!

Jóslás, lelki tanácsadás Zsozírisz Jósdájában személyesen!
Jóslás - sorselemzés - lelki tanácsadás - Zsozírisz Jósda
TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT KATTINTS IDE!
Zsozírisz Zsozírisz Zsozírisz

Zsozírisz Jósda
Horoszkóp - Zsozírisz Jósda
Zsozírisz.hu - Főoldal Zsozírisz JósdaJósda Kezdőlap  Zsozírisz JósdaKépeslapküldő Zsozírisz JósdaSzeretetküldő Kezdőlap Zsozírisz JósdaTarot jóslás - Zsozírisz
A Tarot mai tanácsa Zsozírisz JósdaÚtmutatás Tarot-val Zsozírisz JósdaMai horoszkóp Zsozírisz JósdaHeti horoszkóp Zsozírisz JósdaÉves horoszkóp
Európai horoszkóp Zsozírisz JósdaSzerelmes horoszkóp Zsozírisz JósdaSzerelmi jóslás Zsozírisz Jósda